תוצאות מדאיגות

מצב
הנושא נעול.

פוריה1

New member
תוצאות מדאיגות

תוצאות מדאיגות
כפי שהבטחתי בעבר רופא הפריון השני שלי התייאש ויעביר אותי לרופא המתמקד בתרומות ביציות. הבעיה תוצאות הבדיקות האחרונות שלי ביום ה17 למחזור: e2 - 73.4 progestro - 0.7 107 - FSH חסר נתון אחד אני עוד מעט בת 38. כולי חוששת אבל חייבת לדעת: האם מישהי בגילי נקלטה מתרומת ביצית עם נתונים עגומים כאלה ואם כן מאיזה מספר נסיון של תרומת ביצית? אשמח לתשובות גם אם שליליות

נגהנס

New member
מי אמר לך שמדובר בנתונים שליליים

תוצאות מדאיגות
כפי שהבטחתי בעבר רופא הפריון השני שלי התייאש ויעביר אותי לרופא המתמקד בתרומות ביציות. הבעיה תוצאות הבדיקות האחרונות שלי ביום ה17 למחזור: e2 - 73.4 progestro - 0.7 107 - FSH חסר נתון אחד אני עוד מעט בת 38. כולי חוששת אבל חייבת לדעת: האם מישהי בגילי נקלטה מתרומת ביצית עם נתונים עגומים כאלה ואם כן מאיזה מספר נסיון של תרומת ביצית? אשמח לתשובות גם אם שליליות
לתרומה?לצורך תרומה את זקוקה לרחם תקינה, ולרירית תקינה, שמגיבה להורמונם, שמטרתם לעבות אותה, וולבנות אותה לקראת השתרשות.את אפילו לא זקוקה למחזור.וגילך אינו מבוגר כלל וכלל.מהיכן נובעים החששות?האם רופא כלשהו אמר לך שעלולה להיות בעייה עם תרומה, וע"ס מה?אגב, מדוע בדיקת דם ביום ה-17 למחזור?

פוריה1

New member
עידוד מה

לתרומה?לצורך תרומה את זקוקה לרחם תקינה, ולרירית תקינה, שמגיבה להורמונם, שמטרתם לעבות אותה, וולבנות אותה לקראת השתרשות.את אפילו לא זקוקה למחזור.וגילך אינו מבוגר כלל וכלל.מהיכן נובעים החששות?האם רופא כלשהו אמר לך שעלולה להיות בעייה עם תרומה, וע"ס מה?אגב, מדוע בדיקת דם ביום ה-17 למחזור?
עידוד מה
אני כשלוש שנים נשואה מתוכם החלפתי 2 רופאי פוריות עם הזרקות הורמונים ללא תגובה וללא הצלחה לבייץ כלל. מספר חודשים אני מעכלת שאני מתקרבת לתרומת ביצית. בחודשיים האחרונים טופלתי עי פרוגילוטון לאחר שזריקות לא הועילו והרופא ציפה לראות את הרחם שלי לקראת ביוץ. את הרחם שלי זה אפילו לא קצת דיגדג. בכל אופן בכל אותן שנים גם הבנו שלזרע של בעלי יש בעיה ומרוב שאצלי אין ביוץ אפילו לא התחלנו לטפל או לבדוק את היקף הבעיה אצל בעלי. הרופא הראשון שלי אמר שניתן יהיה לבצע השבחת זרע ולהפרות בהפריה חוץ גופית. כלומר מרוב בעיות היקלטות אני חצי מיואשת.מזל שיש לי בעל כזה מקסים ותומך אחרת לא יכלתי להמשיך עוד. היאוש אולי אפילו מביא אותי לשכנוע עצמי (הפוך על הפוך) שלהיות אימא זה לא קל ולמי יש כח להתרוצץ בגנים ולא לישון בלילה ואולי אני אפילו לא אהיה אימא טובה ואולי לא סבלנית. בקיצור סליחה על הבכי וההרחבה אבל היאוש משתלט עלי...................

ליהיא 2

New member
חברה שלי נקלטה

תוצאות מדאיגות
חברה שלי נקלטה
הי פוריה 1, חברה שלי בת 40 נקלטה מתרומת ביצית בסיבוב ה - 3 יש לה ילדה מדהימה בת שנה. תנסי להיות אופטימית כמה שיותר עד שתצליחי, לא מזמן הייתי אצל רופא שאמר לי משפט : "אל תוותרי על החלום " אז גם לך אני אומרת את אותו משפט, אמנם לא קל אבל אין פשוט ברירה שיהיה בהצלחה.

שושקה543

New member
לפוריה1

חברה שלי נקלטה
הי פוריה 1, חברה שלי בת 40 נקלטה מתרומת ביצית בסיבוב ה - 3 יש לה ילדה מדהימה בת שנה. תנסי להיות אופטימית כמה שיותר עד שתצליחי, לא מזמן הייתי אצל רופא שאמר לי משפט : "אל תוותרי על החלום " אז גם לך אני אומרת את אותו משפט, אמנם לא קל אבל אין פשוט ברירה שיהיה בהצלחה.
לפוריה1
אני בת 45 עם נתונים דומים לשלך. עכשיו אני בהריון עם תאומים, נסיון שני, מסלול לויט רומניה. בהצלחה.

אדוינה

New member
מסכימה עם נגה...

תוצאות מדאיגות
מסכימה עם נגה...
תוצאות הבדיקות שלך דומות לתמונת בדיקות הדם של הרבה מחברי הפורום הזה,שחלקן כבר הרו או ילדו. אך כדי לקבל תמונה נכונה,את צריכה לעשות את הבדיקה ביום השלישי למחזור. אני רואה הרבה מקום לאופטמיות! בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה