תוצאות ליגה 4

חגי

New member
גם הפעם התוצאות לא נכונות

גם את התוצאות של הליגה הקודמת לא תיקנת הפעם יש טעות בהתייחסות לחלק מהגולשים המתחרים כאילו לא המריאו מה שגרם להצנחת מקדם ההמראה. הם רשומים כאילו לא המריאו כלל (DNF) וזה לא נכון. בנוסף עם כל הכבוד לגרט וולנסי - הם לא אמורים להיות חלק מהליגה. בקיצור גיא - דפקו אותך .

shlomi kr

New member
תיקון תוצאות ליגה 4

זה מה שקורה שאנשים לא מגישים טרקים וחגי תפסיק לזיין את השכל גרט לא השתתף בליגה ואם הוא ההחליט להשתתף הוא לא שלח טרק גם ולנסי לא שלח ויובל בכלל לא הפעיל את הגי פי אס אז קודם כל אנים יעשו את המינימום הנידרש מהם ועכשיו יש לך על מה לדבר לפחות שבוע אתה גם יכול להציע שיחליפו אותי כי אני במיתכוון מוציא תוצאות שגויות

SENTINEL 1

New member
שלומי עושה עבודת קודש../images/Emo140.gif

אין מה להתרגש מ"אדון" חגי גם אם התוצאות לא יצאו נכון!!! אם חגי היה באמת רוצה ומתכוון לעזור- היה עושה זאת בטלפון או במסר אישי בצורה מועילה ועוזרת. אבל לא זאת מטרתו-וככל שתתיחס לעוקצנויות כאלו או אחרות ככה תענה על מבוקשו=תשומת לב.(כנראה חסך בילדות לפי פרויד) אנשים שמוכנים לעשות למען כולם,בוודאי שבאגודתנו הקטנה בפרט- אין הרבה (אם בכלל) ככה שכל מי שעושה, גם אם זה דבר קטן-הצדק עימו!.

natyh

New member
ירון

חסכת לחגי שאמנם בחור שאני מאד מעריך, אבל גם דורש שטיפה לא קטנה שתחבר אותו קצת למציאות את השטיפה שהתכוננתי לתת לו ....
האמת שאני כאמור לא גולש לא מבין בגלישה .... וסתם כותב, שכאמור חולם מהרצפה אבל בכל זאת ... גם מהצד אפשר לראות משהו .... והאמת אני לא ממש מפחד לדבר כשצריך ....
שלומי תמשיך בעבודת הקודש שלך בשקט, יש כאלה שמעריכים ואם טעית אז מה לא נורא , מי שלא עושה לא טועה .... וחגי אם כבר דיברתי אז אולי תתרגם בבקשה את ההודעה שלי לספרדית , מבטיח לתקן אותך נכון , ולהקדיש לך את הזמן הנדרש ...
מי יודע אולי אמצא את עצמי פעם בעתיד אתך באויר ודוקא במדינה שדוברת ספרדית ...

חגי

New member
טוב שאמרת נתי שאתה לא מבין

את השטיפה תחזיר אל שני הליצנים

חגי

New member
mucho gusto hablar espanol pero

no puedo explicarme bastante bueno ahora estoy en el segundo curso y pienso que peudo hablar mejor en el fin de verano Yuval puedws hablar espanol mui bien - tal ves va a empenzar escribir aqui

natyh

New member
Es cierto

Bueno lo primero hay que coregir um poco : 1 bueno es un adjectivo se refiere a halgo que no sea absract por ejemplo : El caballo este es muy bueno el caballo es algo phisico Pero explicar es algo abstract ademas es un verbo entoncess Ud debe usar otra forma tiene que decir explicar me bien . 2 " y pienso que puedo hablar mejor en el fin de verano " luego Ud esta hablando del futuro O sea va hablar mejor en el fin de verano quando termina entoncess deberia usar el futuro O sea : Estoy usando el verbo ser aqui debe decir pienso que podria en el futuro hablar mejor Como dije antess el gramatico es muy importante y hay que practicar lo para usar lo bien igual como el vuelo libre no lo ha practicando no lo va a hacer bien . bien se usa aqui y no bueno Esso es

חגי

New member
ואללה יורון - אתה כבר רץ לקדנציות

נוספות??? הרשה לי להרגיע אותך - אין לך הרבה מתחרים ברצון לעשייה. עבורי האגודה כידוע לך "עשתה" מספיק. ולמרות חוסר הפרגון שלך למה שקודמיך עשו אני עדיין מאחל לך שתסיים שני בליגה.

חגי

New member
כרגיל ובאמת כרגיל התגובות שלך לא

לעניין (בטח לא לפן המקצועי) הן נובעות מחוסר ביטחון אולי אבל אין בתגובה שלך שום דבר שפוסל את מה שאמרתי - להיפך. גרט בחור נחמד , אבל ג כבר הערתי לקודמך וגם לך מספר פעמים שלא יתכן שאנשים שהאגודה שילמה מכיסה את הוצאות הביטוח תחרויות שלהם ימשיכו בכלל להרשם כמתחרים. אגב - עניין הבמתכוון הועלה בפגישה במבוא חמה ותתפלא - לא אני הייתי ההוגה של התחושה הזאת.

SENTINEL 1

New member
כאמור....../images/Emo140.gif

כמו שכבר נאמר והנה שוב...
האגודה שהיא כולנו יכולה לעשות, עושה (גם אם נדמה או מוצג שלא -ולמעשה) גם צריכה לעשות עוד הרבה,(הכח בידיים של כל אחד מכם) אבל שוב , לא לבד, ברגע שהדברים שהיו יכולים להעשות היו מתחלקים- הדברים היו נראים אחרת לגמרי (ולא די בתגובות חגי בשביל להבין גם זאת- כנראה שוב צורה ודרך לשרוף קצת עודף זמן שיש לחלק מאיתנו ולא יודע איך למצותו). הדברים הפעם לא רק בשביל חגי, שבאמת לא עושה זאת מרוע אלא פשוט מעודף זמןומלחמת קיום עם עצמו-וזה לכל מי שנרתע וניפגע גם בעבר,ועצם התגובות רק מראה עד כמה זה נכון!. לחגי: אתה מוזמן להמשיך להגיב, ולהטיח האשמות כדרכך על העולם שסביבך (שביכולתך לשנות), בסופו של דבר זה מה שפוגע בכולם, ובחוסר הרצון לעשות. אישית חשבתי שהשנה יהיה לי יותר זמן להשקיע בהכל, אבל אני מאד קצר בזמן...אשמח לעזרה באגודה מכל מי שרק יכול.

David Gerby

New member
../images/Emo218.gifתרגיעו תרגיעו

אולי היה מתאים לשניכם איזה ערב פסטורלי במבוא חמה... אח כמה שפספסתם!! ממש מיותר להתרגז, ובמיוחד למי שמכיר את חגי והערותיו. אני משוכנע שאם חגי לא היה מעיר אף אחד לא היה מעיר והיתה הרגשה למנהל הליגה כאילו לאף אחד לא איכפת. אז יש מישהו שכן מסתכל (אני מודה שאני אפילו לא טורח לפתוח את תוצאות הליגה כי לי באמת לא ממש משנה מי שני). ירון, אם אתה צריך עזרה רק תצייץ - אבל תן פעולות אופרטיביות ולא משהו בסגנון "אני צריך עזרה".

shlomi kr

New member
אני רק מנסה לעשות משהו

שהתנדבתי לעשות וחגי כרגיל לא נותן לעובדות לבלבל אותו

amitceder

New member
וואו - מה קרה ?

חבר'ה, תרגעו - כולם אוהבים פה את כולם. יש מעט מדי חברים כדי שנתחיל פה להתכסח. שלומי - אתה תותח - תמשיך להיות מנהל ליגה אחל'ה - ואל תחשוב שלא מרגישים את התרומה וההשקעה שלך - היא מוערכת מאד. אפשר לקבל הערות - אפילו אם יש בהן קצת סרקזם - זה הרי קצת פלפל. למרות שאני מוכרח לציין משהו שנתקלתי בו בהונגריה ומאד מצא חן בעיני - משהו שלא נתקלים בו כל כך אצלנו: כשאילן הצליח לסיים TASK נגד הרוח ונגד כל הסיכויים באותו יום - (אחד משלושה שהצליחו להגיע לגול) - כמעט כל משתתף בתחרות - או לפחות הרבה משתתפים - באו בערב ולחצו לו אישית את היד. קוראים לזה פירגון - וזו מילה שבאמת קצת חסרה אצלנו ואפשר ללמוד מהחבר'ה האלה משהו בקטע הזה. אז הנה - אני אתחיל בנוהל החלוד הזה אצלנו: גיא - כל הכבוד על הליגה הקודמת (ותודה על האוהל במבוא חמה). שלומי - כל הכבוד על ההשקעה בניהול הליגה. ירון - כל הכבוד בתור היו"רון והשקעה הזמן שלך בענף. חגי - כל הכבוד על החייאת הפורום כשהוא מראה סימני גסיסה והכנסת הפלפל (רק להזהר לא לגרום לאנשים להתעטש) - ותודה על השק"ש. ברטוב - זה לא קשור לפירגון - אבל תודה על המזרון. ועכשיו כולם להרגע.

למעלה