תוצאות ליגה 2005

K a r i n M

New member
ליגת הגלשנים - הנאה צרופה

בתור מתלווה חדשה רציתי להגיד לכול משתתפי הליגה שזו היתה חוויה מאלפת לראות אותכם כל שבת שלישית בשמיים ואח"כ על הקרקע. נהניתי מכל רגע מקווה שגם אתם. מקווה לראותכם בשבתות בעמדות וכמובן בליגה הבאה.

אך אך אך מילם ערבות לחיך ולאוזן

מה אגיד לך אלון מצאת את האשה המושלמת היא נהנית לבוא לליגות.... איפה יש דברים כאלה יש לי זיעה קרה....אךךךךך

לא חכמה כשאת בת הזוג של ה...

תותח. נראה מה תעשי כשיצוצו תותחים צעירים ומוכשרים ממנו? אני מקווה שלא תאבדי את הרוח הכל כך חיובית וספורטיבית שלך ותמשיכי לבוא !!! נחיה (בציפיה) ונראה...

ג ל נ ט י

New member
מזל טוב

ליו"ר ההסתדרות מר ע' על זכיותו במקום הראשון

חגי

New member
שוב...שוב...שוב לא הבנתי אותך!

זה משהוא שקשור להומור? אם יש מישהוא שכן הבין שיסביר אגב , יוספה מבינה בדוחות חניה? דוח של 70 שקל שביקשתי לבטלו משנת 1996 הפך פתאום ל- 800 שקל פלוס עיקול על הגולף שנתתי לאחותי.

אוי ואבוי

על פי בירורים שאני עשיתי, אם לא משלמים דוח חניה בזמן, הוא קופץ ב-50% ברגע האיחור אבל אז, כל חצי שנה עולה בחצי(!) אחוז בלבד. אין לי כוחות כרגע לעשות לך את החישוב, אבל לא נראה הגיוני. ייתכן, כי הבירור שלי נעשה אחרי שאי-אלו חוקים שונו. בכל מקרה, אם תוכל להוכיח (וזו לא כזו בעיה גדולה) שלא קיבלת שום תשובה מהם על הביטול וכ'ו, אולי ניתן לעשות משהו. עוץ.

ג ל נ ט י

New member
אתה קשה...

עמיר ... פרץ לקח את ההסתדרות, בלי לוגים ובלי היעדרות מתחרויות... לגבי הדוח, אם לא שלחו לך הודעות וזו הפעם הראשונה שאתה שומע על הדוח, לך למשפט ודרוש הוכחה של קבלת תזכורת (בדואר רשום), לרוב הו יחרטטו את השופט, לבסוף יתקפלו והדוח יבוטל. בכל מקרה יש המון חומר באינטרנט (העברי) על דברים כאלה, אפשר לנסות לקבל יעוץ מאנשים שבאמת עוסקים בתחום של שיפוט תעבורה ועניני דוחות מנהליים. לך למשל ל... http://www.speedtraps.co.il/pages/newhome.html אבל תמשיך לחפש, יש עוד חומר

shlomi toples

New member
התוצאות השנתיות

לא סופיות צריך להוריד ליגה אחת ולהוסיף ניקוד לחיסורים מוצדקים לפי התקנון לא צפוי שינוי משמעותי במיקום האנשים סליחה על הטעות

ג ל נ ט י

New member
כמה צפוי

ומה גם שעוד לא שיקללתם את מספר העבירות שעשה שוויצר, אולי יהיה מהפך מהפכים היו בעבר על רקע דומה ובכלל זה חוזר לאופנה (ראה יו"ר ההסתדרות מר עמיר פ)

חגי

New member
יש . למשל לחזור להר ולא לדווח על זה

זה יותר עצוב. אגב - עדיין לא הבנתי את הבדיחה.

למעלה