תוצאות התחרות ?

arieledaho

New member
מקום ראשון../images/Emo9.gif

עם 68.46% היה הכי כיף בעולם!!!! מיכי נודל ונטע אוהבת אותכן!!!
נודל ואני ראינו את אושרי כהן החתיך והצטלמנו איתו!! ואתם לא!!! נהנהנהנהנהנהנהנ!!!

Blue Eyessss

New member
או מי גאד!!!../images/Emo47.gif

י'מלכההההההההההההה רואה?זה בגלל שהכנתי לך את במבי =P סתם יא אלופה כל הכבוד1!!!!!!!!!!!!

DiMi DiMa

New member
מלכה !!!! ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

מזל טוב יפה!!! מווואה
~יש תמונות~

Ontario R Z Y H

New member
../images/Emo34.gif אריאל את מלכה!@!

יואוו הלכו הכי צחוקייםםם באלי לספר!! (אגב.. רצתי בערך בכל הבצפר וסיפרתי.. ואפילו למורות!! חחחח) טוב אחרי התחרות אריאל השמנה ומיכי באו איתי ועם אבא לקיסריה... אז נסענו מיגור לרישפון עשינו מבצע הורדת ציוד+סוסים.. חח היה מטיש... ואז אריאל חשבה שיהיה נחמד לקפוץ על רחלי כשהיא בקושי נושמת נכון?! חחח זה בהחלט היה מצחיק למרות שכמעט מתתי מחוסר אוויר
.. חחחח ואז נסענו חזרה לכיוון קיסריה... והחלטנו לעצור בארומה ולעשות צחוקים ולאכול
(כמובן... חח) טוב.. אז אבא שלי נשאר באוטו
ואני ומיכי ואריאל (השמנה) הלכנו לארומה.. מיכי הלכה ראשונה ואז אני ואריאל... פתאום אחרי 'בית הפנקייק' (שם סקסי!!) אריאל תופסת אותי וצורחת עליי כזה :"זה היה אושרי כהן!!!
" ואני כזה "אין מצבבבבבבבבב" ואנחנו רצות כזה לכניסה לבית הפנקייק ואז אריאל אומרת כזה "להתנהג נורמלי להתנהג נורמלי" ואז אני אומרת לה 'בארור...' ואחרי שניה אנחנו דופקות צרחות וקפיצות וזה... ואז "במקרה" אושרי כפרע עליו יוצא החוצה... ואני ברוב חכמתי ושכלי ישר קפצתי עליו וחיבקתי אותו
!! (מה חשבתם?! חחח) ואז אנחנו כזה מחבקות אותו ואנחנו אומרות כזה"נכון שבאלך להצטלם איתנו?" והוא כזה בטח וזה.. הווא היה הכי חמווווד
ואז הצטלמנו איתו (ואני ינסה להעלות את התמונה) ואז מיכי אומרת לו "הן מסריחות מהסוסים אל תתייחס.. " ואז הוא שאל אותנו מה אנחנו רוכבות וסיפרנו לו שאריאל לקחה ראשון
וזה... ואז איזה מבאסת אחת לקחה לנו אותו!! והוא היה כזזה שלמוווות!!! ואז (יותר מדי 'ואזים') אכלנו בארומה... חחח "גייסון" חחחחח ולקחנו יותר מדי שוקולדים
ואריאל נפלה על הריצפה מרב צחוק!! חחחחחחח
סתומה שלי.. חחחחחח קיצר היה יום ש!!ה בטירוףףף!!! לא התחרתי אבל הלך לי פיצוץ ואונטריו עשה שטויות וצעדים יפים... וקניתי שמיכה מחנל'ה... חחח ונגמר היום.. .צ'אווווו

arieledaho

New member
יואווו היה אחד השווים!!!!

חייבים לעשות שוב פעם!!! נודל שמנה שלי!!!

אריאלי ממש כל הכבוד לך...

מלכההההה!!!!! למרות שאני שונאת אותך כי פגשת את אושרי כהן חחחחחח אוהבבתתתת

למעלה