תוצאות התחרות!!

Dool

New member
לא מסכים

לכל אחד יש את הדעה שלו
באמת על טעם וריח אין להתווכח אין צורך להשתמש בקריאות גנאי לא משנה כמה זה מעצבן

חח אנסטסיה ראשונה

היא דומה לגבר מכוער מסכנה אנסטסיה שיצאה איך שהיא נראית

ועיR

New member
זה לא סוד שלמאריה קארי יש את הקול

הכי טוב.
ומקום אחרון בטח נטליה אוריירו, אם היא היתה נכנסת בכלל ברשימה!! חחחחחחחחחחח
שמעתם שהיא ביטלה! איזה כיף!! אבל טליה תמיד תהיה ראשונה בשבילי
למרות שהיא ממש לא רחוקה ממאריה

christinbal

New member
אנשיייייים תבינו!!!

בסדר התחרות קצת שיטחית וזה זה היה סתם שיעמום סוף הקיץ!!!(זה התחיל לפני חודש!!) ואניא ל קבעתי פה כלום! אלה האנשים שהצביעו!!! אז אל תזיינו לי ת'שכל(סליחה על השפה) ותקבלו שזה מה שאנשים פה הצביעו!!!

this is me then

New member
פחח היית מת....

לכריסטינה יש קול פי 10000000 על מראיה שלך... ואז מה? מה קרה? אז המראיה שלך לא זכתה? אז אתה מתרגז וזה אומר שזאת תחרות מכורה מראש? מראיה סתם צועקת... כריסטינה צועקת יפה.... אני בטוח שאם נעשה סקר כולם יגידו שלכרסטינה יש קול יותר יפה ממראיה.... אז טוב... חרשתם אז נכון שבשנות ה-90 מראיה מכרה הרבה... אבל זהו... האלבום החדש שלה מכר 5 מליון ועוד אחרי להיטים ענקיים... האלבום של ג'ניפר מכר 5 מיליון ועוד אחרי שהסינגלים ממנו נכשלו... ועוד זה אלבום אישי שתמיד אלבום אישי מוכר פחות... אז שקט ודי לחשוב שמראיה הכי טובה בעולם.... אז בסדר פעם היא הייתה אני מודה.. אבל עכשיו כבר לא!!!

christinbal

New member
דפוקה אני יכולה להבין אבל מכורה?

מה מכור פה??? אני בכלל לא הצבעתי אנשים פה הצביעו... פשוט מאוד... אני לא שיחדתי אף אחד ואף אחד לא שיחד אותי זה שאני מעריצה את כריס לא שינה כלום... אם היא היתה מקום 10 ואם היא היתה אפילו פחות לא הייתי משנה את זה! ובסדר אתה חושב שאנסטסיה מכוערת אחרים חושבים אחרת!

this is me then

New member
לזה שארגן את התחרות....

כל הכבוד על התחרות... ועל תשים לב, הם סתם מתעצבנים בגלל שמראיה לא מקום ראשון... הם לא קולטים שהגולשים הצביעו... כאלו הם מעריצי מראיה, חושבים שהיא הכי טובה בעולם ולא קולטים שהיא כשלון...

christinbal

New member
אני בת ו..

אני לא מבינה למה בכלל התחילו לדבר על כשרון כי התחרות לא דיברה על זה התחרות הבאה שרציתי לעשות זה של שירה.. אבל כבר עשו את זה( בעקבות התחרות הזאת) ובאמת... תפסידו(בערך) בכבוד!

חתיכת זבל דברי יפה ....

אם מאריה קארי הייתה כישלון היא לא הייתה מגיעה למעמד שהיא הגיעה אליו כל השנים האלו .... ואגב אם את מדברת על " כישלון " הסרט שלה "גליטר " יש לי משהו לומר לך : חפשי מי ינענע אותך כי קודם כל ראיתי את שניי הסרטים של מאריה ושל גניפר ( גיגלי ) ויש לציין שהסרט של מאריה פי אלף יותר טוב משל גניפר , ואני לא אומר בגלל שאני מעריץ של מ.ק ,בקיצור: הסרט של גניפר ממש מעפן. ודרך אגב אם מאריה היא כישלון לא גניפר לופז ולא טליה היו מנסוות להרוס למאריה את החיים כמו שהן עושות בימים אלה ....... אז רילקס לפני שיבוא לכיוון שלך כפכף לראש..... מאריה שולטת ותישלוט עוד הרבה זמן ....... ודרך אגב : לא ממש מפריע לנו המעריצים של מאריה בארץ שיש לה שונאים כי תמיד היו לה .... תמיד שנאו אותה בגלל שהיא הייתה הגדולה מכולן נכון שלא תודו בזאת אבל זה נכון..... ולהשוות בין הקול של גניפר למאריה זה אבסורד .... זה כמו שתשוו בין נטלייה אוריירו לוויטני יוסטון ..... גניפר טובה רק בריקודים - כי זה מה שהופך את השירים שלה ללהיטים .... לעומתה מאריה הופכת את השירים שלה ללהיטים בגלל הקול ולא בגלל שהיא רוקדת בהם ומזיזה תתחת שלה....[ אז לפני ההשוואה תלמדי קצת על מוזיקה טובה ולא על ריקודים . וסליחה על הבוטות שלי......

ועיR

New member
אה הלו הלו! עד כאן! אל תגזים

טליה לא מנסה להרוס את החיים לאף אחד, היא פשוט רוצה לעשות קריירה. אל תתייחס למה שהעיתונות מנסה להמציא, טליה היא בן אדם טוב והיא ממש נשמה טובה
אז בבקשה, אל תגיד דברים שאח"כ תצטער עליהם. טליה סה"כ התחתנה עם בעלה לשעבר וזה גם שנים לאחר שהוא ומאריה נפרדו, אז אין כל קשר.

christinbal

New member
משהו פה שלא הבנתי..

ג'ניפר וטליה מנסות להרוס לה ת'חיים? כיצד?

NiKi†a

New member
דווקא פסדר../images/Emo3.gif

דיידו היתה צריכה להיות במקומות הראשונים.. בכל מקרה- אנשים! זה לא תחרות הזמרת שמוכרת הכי הרבה\ששרה הכי יפה או כל דבר אחר....זה כולה הזמרת הכי יפה! (דרך אגב- כריסטינה שולטת
) מה עשיתם מזה שירשור של מכירות ושירים? זה בכלל לא קשור, חוץ מזה גם מי שהוציאה רק שיר אחד ואף אחד לא מכיר אותה בעולם הופיעה ברשימת הזמרות שהיה אפשר לבחור בהן..לא קשור לאלבומים ושירים, זה כולה יופי, אז תרגיעו את עצמכם.

adi aguilera

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifכריסטינה אגילרה../images/Emo140.gif../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif

יששש כריסטינה מקום ראשון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא באמת יפה גם גוף יפה וגם קול יפה!!! באמת מגיעה לה מקום ראשון טבקשר למריה ראיתי את התמונה שמישהו שם מקודם... אמלה! הגוף שלה בלי ברופורציה איזה חזה ענק!!! וגוף קטן! חחחח לא נורא.. דעתי על מראיה קול יפה אבל לא מנוצל כמו שצריך!!!! ולכריסטינה אגילרה יש באמת קול יפה יותר והיא גם יודעת לעשות קול גבוהה...מי שראה הופעות יודעה על מה אני מדברת אזז גו ככריסטינה!!!!

Dool

New member
הממ..

הגבתי אלייך כי לא ידעתי לאן
קודם כל, למה אלאניס מוריסט לא ברשימה? לפי דעתי היא זמרת מצליחה לא פחות מכריסטינה והברביות האחרות (הרבה יותר אבל נעזוב אני לא רוצה ויכוח..) בנוגע למכירות בכלל אני לא יודע רק האלבום הנמכר ביותר של אלאניס jagged little pill (וזה אני בטוח
) מריה קרי.. יש לה קול מ-ד-ה-י-ם! וכל אלה שאמרו שיש לה קול ממש לא נעים אני חושב שהם לא שמעו אותה לפני כמה שנים..
אבל עם כל הכבוד למריה, בשנה האחרונה היא איכזבה אותי. איפה השירים של פעם? ואני לא היחיד שחושב שהיא ירדה מאוד בשנים האחרונות
ועכשיו.. כריסטינה? במקום הראשון? נכון, על טעם וריח אין להתווכח אב בכל זאת.. יש הרבה יותר יפות ממנה (לא שהיא יפה..)

Dool

New member
נכון שלהתעסק במראה חיצוני כל היום..

שטחיות.. אבל בכל זאת נחמד לפעמים סקר כמו זה. ג'ניפר?! בריטני?! אנסטסיה? שקירה?! מבחינת מראה.. למה? הם כל כך
(לא שמבחינת קול הן יותר טובות.. הנזקר שנגרם לאוזני מלשמוע את ג'ניפר ובריטני..
)

christinbal

New member
תראי גם אני לא הכי אוהבת את בריטני

או ג'ניפר אבל אני לא יכולה להגיד שהן לא יפות.. כי הן כן! ושאקירה גם יפה ויש לה קול מיוחד כזה.. גם אני אל אהבתי בהתחלה אבל ת'שירים אהבתי.. והתרגלתי לקול ואנסטסיה יפה.. יש לה מבנה מיוחד... היא לא כזה כמו כולם... והקול מיוחד עוד יותר

christinbal

New member
אלניס מצליחה אבל זה לא קשור!

מדובר בתחרות יופי(שטחי וידה ידה ידה נוצר משעמום קיץ!) למה היא לא בין ה50 זמרות פה? כי אף אחד לא הצביע לה.. פשוט מאוד.. המקום האחרון זה אלו שרק אחד הצביע להם...(נקודה 1) אני לא עשיתי רשימה מסוימת שרק ממנה מותר להוציא אפשרויות אני עשיתי רשימה ארוכה אם אפשרות להצביע גם לכאלה שלא שם... וכריסטינה כן יפה... תראה.. קיבלה הרבה ניקוד...

Dool

New member
../images/Emo3.gif

אני יודע תחרות יופי התכוונתי לאלבום שנמכר הכי הרבה בתגובה לזמרת הנמכרת ביותר
אני יודע לא קשור כל כך לנושא
ולא ידעתי שהייתה רשימה שהייתה אפשרות להצביע לאלאניס
חשבתי שזה הכל. ואם זה משנה (גם אם לא
) אלאניס מוריסט לדעתי הזמרת היפה מכולן
וגם המוכשרת (ואני אובייקטיבי
)

למעלה