3 ציטוטים חדשים.
הנה הם: 1. ( הוא די ארוך ), האדון ירחוני מברך את הפרופסור סנייפ לשלום, ומבקש ממנו ברוב טובו לסלק מעסקיהם של אחרים את אפו הגדול שלא כדרך הטבע. ( פה יש הפסקה קצרה ואז... ), האדון קרניים מבקש להסכים עם האדון ירחוני, וברצונו להוסיף שהפרופסור סנייפ או חתיכת מכוער. ( שוב הפסקה ו...) האדון רך - כף מבקש לציין את תדהמתו מכך שאידיוט שכזה הגיע למעמד של פרופסור. ( הפסקה אחרונה ו... ) האדון זנב-תולע מאחל לפרופסור סנייפ יום נעים, וממליץ לו לחפוף את שערו השמנוני והמגעיל. ( אגב, וולדי מת על הקטעים האלה
) 2. למה לכם לחשוש מפני זה-שאין-לנקוב-בשמו? החשש האמיתי הוא מפני זה-שאין-לי-קקי-עימו - העצירות הקסומה שסוחפת את האומה ! ( ידוע לי שבאנגלית זה נישמע יותר טוב, אז למאוכזבים, תתרגמו לכם בראש לאנגלית וכך תחליטו ) 3. כשחזר אל עצמו, הגשם נטף על פניו והוא עדיין שכב על המגרש. מישהו היה רכון מעליו. הוא ראה נצנוץ של שיניים. "אוי לא, לא אתה,"" הוא גנח. "הוא לא יודע מה הוא אומר," אמר לוקהרט בקול לקהל המודאג של תלמידי גריפינדור שנדחקו סביבם. "אל דאגה, הארי, אני עומד לתקן את הזרוע שלך." "לא!" אמר הארי, "אני אשאר איתה ככה, תודה...."