תוצאות הסקר

תוצאות הסקר

אני חייבת לציין שלמרות שבסקר שעבר שברנו שיא הצבעות (11 הצבעות) , גם הסקר הזה עומד בכבוד עם שמונה הצבעות . שלושה מתוכם זכה ביל מאלדר האבא (החורג??) של האחד והיחיד פוקס מאלדר... מבטיחה שבקרוב יוחלף הסקר..

1Shir

New member
*שני* חבילות אקמול, עינת?

חוץ מזה, אני חייבת לציין שמסקר לסקר הם נהיים יותר ויותר משונים... :)

טוב נוו בגלל שבתחלה

כתבתי שני אקמולים ואז שיניתי ושכחתי לשנות את "השני" לא להיות קטנונים בבקשה .. משונים זה טוב?

1Shir

New member
כפי שאת כבר יודעת עלי

אני יותר מתחברת לדרך המחשבה המסודרת מאשר לדרך המחשבה המשונה.. אבל אני אתגמש :)

תודה .. אם את מוכנה להתגמש בשבילי

זה בהחלט מחמיא
אבל אל תשכחי שבכל רגע שיתחשק לך סקר "נורמאלי" את רק צריכה לבקש..

Gilliana

New member
טוב, אז אני חייבת להגיד...

שהרגת אותי לגמרי עם הסקר הזה והנה מה שיש לי לור בעניין: קודם כל - מה חתונה??? נפלת על הראש? לא יהיה דבר כזה, אז איזה מתנה את רוצה בדיוק שנביא לארוע שלא יתקיים לעולם?
שנית - בגלל החולשה הקשה שלי למסוקים שחורים בלתי מסומנים, אני מאד מתפתה להצביע לאפשרות הזו, אבל היא לא מתאימה. לפיכך אני הולכת על טיפול פסיכולוגי משותף כי משוגע מי שמתחתן!

Gilliana

New member
משוגע מי שמתחתן ../images/Emo9.gif

עוד הרבה לפני שמשוגע(ת) מי שמתחתנת עם מאלדר...

1Shir

New member
לדעתי

1. קשה לי להאמין שמאלדר אי פעם יסכים ללכת לטיפול פסיכולוגי 2. משוגע מי שמתחתן? לא הגזמת קצת? 3. ארוע שלא יתקיים לעולם? זה כמובן עניין שנתון לפרשנות אישית, נכון? :)

החתונה

מאלדר עומד בכנסיה, סקינר השושבין לידו . דוגט ומוניקה יושבים מאושרים . מארש החתונות מתנגן ומאלדר מחייך. מחכה לרגע שסקאלי תצא. סקאלי בנתיים יושבת בחדר פנימי , עושה חשבון נפש .. מקבלת רגליים קרות. בנתיים בכנסיה, מאלדר מתחיל להלחץ , סקאלי מבוששת לבוא . הוא שולח את סקינר לבדוק מה קרה. סקינר מגיע לסקאלי ומתוודה באהבתו אליה . סקאלי מחליטה שסקינר הרבה יותר יציב ממאלדר ושהוא מהאנשים שאפשר למסד ולביית. הם בורחים דרך החלון ... מאלדר לאט לאט מבין שסקאלי כבר לא תגיע. הוא מתיישב על המדרגות לרגלי הכומר ונאנח. דוגט בא לנחם אותו . מאלדר מתייאש ופונה ללכת כשלפתע הוא שם לב לשושבינה העומדת בצד. הוא ניגש אליה והם מחייכים אחד לשני. מאלדר מסתכל על הכומר ואומר לו "עזוב מחתונות. למה לתת לזה שם? זה יפה וזה פה" ושניהם בורחים לעבר השקיעה... נ.ב. אני השושבינה

Gilliana

New member
עינתוש, זהירות ../images/Emo8.gif

לרגע קצרצר, אבל רק לרגע קצרצר - זה נראה כאילו שמאלדר בורח עם הכומר לתוך השקיעה

אוי../images/Emo4.gif

למרות ש... מאלדר והכומר.. זה באמת מתחיל להשמע הגיוני.. אולי בעצם השושבינה והכומר? אני בעד הקמת קומונה משותפת ..

Gilliana

New member
אההה, זה תלוי...

... אם זה כומר קתולי או פרוטסטנטי (לקתוליים אסור, את יודעת...) וחוץ מזה - כבר שמעתי על מקרה של רב ירושלמי שעבר לחיות עם אהובו שהיה במקרה גם הספר שלו, כך שהכל יכול להיות. אבל במקרה של מאלדר - אני חושבת שאפשר להגיד עליו הכל, רק לא את זה

1Shir

New member
לא ממש מסכימה!

דווקא מאלדר בהיותו פתוח מאוד להתנסויות, לא הייתי שוללת את האופציה..

1Shir

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יפה!

אבל סקין-מן לא היה עושה את זה למאלדר..

מעולה.... סקין מן...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אה מה ששכחתי לציין זה שהשושיבנה הנ"ל שיחדה את סקינר יום קודם. כמו כן היא ירשה מקריצ'ק את השלט ההוא שאפשר לשלוט בו בסקינר.. חחחח

1Shir

New member
זה לא היה אמור להיות מצחיק ../images/Emo3.gif

ואהבתי את ההסבר שלך למצב, כל הכבוד :)

למעלה