תוצאות הסקר...

Digi Lista

New member
תוצאות הסקר...

בעוד כמה דקות אני מעלה סקר חדש, אבל לא לפני שאני אגיד את התוצאות(אגב הסקר הראשון היה בשבילי בלבד ולכן התוצאות לא מעניינות בשביל שאני אכתוב עליהן...). דבר ראשון לסקר הצביעו 43 חברים מהפורום(!), המספר הזה גבוה(הופתעתי לטובה) מכמות החברים שחשבתי שיש(אולי הגיע הזמן לצאת מהמחבוא...), אני רוצה להאמין שאף אחד לא הצביע פעמיים ובגלל זה מספר הקולות עלה, והינה התוצאות: במקום האחרון עם 0 קולות זכתה איזומי(זה בטח בגלל שהעונה הרביעית עוד לא הגיעה לארץ וקצת קשה לקבוע דיעה...למרות שיש פרקים להורדה...) בהפרש של שני קולות בלבד מדורגת סוזי(טוב היא קטנה אז עד כמה משמעותית היא בעבורנו...) ג´רי וסורה זכו כול אחת בארבעה קולות(האמת חשבתי שאוהבים את סורה קצת יותר, אםכי אני אישית לא אוהבת אותה) אחר כך נמצאת מימי עם שישה קולות בלבד(גם אותה חשבתי שאוהבים למרות שאני לא הכי...) יולי וקארי לא חולקות דיג´יגדילה גנטית אלא גם תוצאות זהות בסקר כול אחת יכולה להתגאות בשבעת הקולות שקיבלה אשר העניקו לה את המקום השני(ואני מודה שאני לגמריי חושבת אחרת, אני ממש לא אוהבת את שתיהן, אם כי אין לי בעיה שחושבים אחרת ממני) ובמקום הראשון, קבלו את מלכת הדיג´יגורליות לפי הסקר:
ריקה!
שהראתה לכולם מי הכי טובה וזכתה ב13 קולות!!!
תגובתה של ריקה הייתה "ידעתי שאני תותחית עוד מהלידה!"

Digi Lista

New member
מילון דיג´ימון.

הינה מה שהיה עד עכשיו, כדאי שנחרוש עוד קצת על האותיות ב´ וגימל ואז נעבור לד´(אני פשוט יודעת שיש עוד בג´ וב´ אני רק לא זוכרת),אז אחרי שחיפשתי את האותיות המתאימות(וניסיתי להכניס כול אות כמאמר,זה לא הצליח)גזרתי,הדבקתי,מחקתי...בקיצור זה מה שיש לנו עד עכשיו. האות א´ דיג´ימונים: אגומון,אגומון קפוא, ארוקנימון, אימפמון,אזולונגמון, איירדרמון, ארמדילומון, אנקילומון, אקווילמון, אימפריאל דריימון, אומנימון, אייס-דווימון (דווימון קרח), אילקמון, אנג´מון, אנג´וומון, אוגרמון, אטמון, אטמון מתכתי, איקקומון, אופמון,אפוקלימון, אנדרומון, איאנדורומון,אינפרמון, איבוונומון, אינפרמון, איבוונומון אקס וימון,אנטילומון. דיג´יגורלים: איזומי(עונה 4),איזי סמלים: אומץ, אהבה, אמינות, אור אחר: אוקווה האות ב´ בילזמון,באבמון,בירדראמון,בוקאמון,באקמון,בלוסומון,בולטמון,בוטמון,ביומון,ביטמון האות ג´ דיג´ימונים: גארודאמון, גריימון, גריימון מתכתי, גריימון מלחמתי, גרורומון, גרורומון מלחמתי (וארגרורומון), גרורומון מתכתי, גאבומון, גטומון, גארדרומון, גילמון, גרוולמון, גיגימון (לפני גילמון), גרגומון, גוממון, גריימון מלחמתי שחור, גארבג´מון,גירומון,גריפונמון,גולמון, גקומון, גריימון עתיק, גארורומון עתיק,גטסומון דיג´יגורלים: ג´ו, ג´רי, ג´ונפי(ג´יי.פי) ההודעה הבאה שלי תהיה קשורה למשחק "דברים שלא ידעתם על..."

Digi Lista

New member
ועכשיו "דברים שלא ידעתם על..."

טקאטו היה קצר יחסית אבל הוא כבר במאמרים(אגב תמיד כשיש מה להוסיף על מישהו גם כשהוא כבר במאמרים כדאי לפנות אליי ולהגיד את זה ואני אכניס למקום המתאים),יאללה נעבור הלאה...בינתיים כול המשחקים היו על העונה השלישית, בינתיים נמשיך בעונה הזאת ואחר כך נעבור הלאה...הפעם החלטתי לחלוק כבוד לקנטה שאומנם נראה כמו חנון-גאון אבל ללא קאזו הוא לא יודע מה לעשות(וזה הפוך,נו, מוח אחד מה רציתם?), אז אני אתחיל "דברים שלא ידעתם על...קנטה!" 1. הוא צבע את השיער לאחר שהדימיון בינו לבין הארי פוטר נהיה מוגזם. 2. המקצוע בו יעסוק בעתיד הוא גידול חסות בשטחים. 3. הוא מאוהב בפרודנס מסופר פיג(הם נורא דומים, זה לא סתם...) זהו הגיע תורכם(אני מקווה שיהיו הרבה משתתפים הפעם)...

DiGiHiLa

New member
משפט

4. הוא אוהב לאכול שוקולד אבל הוא אלרגי לזה

DiGiHiLa

New member
עוד משפטים

5. הוא פוחד מהחושך בגלל זה הוא תמיד ישן עם אור... 6. הוא שונא את המשחק מחבואים בגלל שהוא תמיד מפסיד בו

tady

New member
עוד משפט

7. הוא אוהב לשחק תופסת וליהיות הבורח כי הוא הכי טוב בזה

Digi Lista

New member
עוד משפטים...

(זאת דרך נוספת להקפצת ההודעה ואולי ככה יראו עוד וישתתפו). 8. הוא אוהב לאכול עכבישים עם קטשופ, אבל ג´וקים במיונז וחרדל יותר עדיפים עליו. 9. הוא מאמין שיהיה שלום(ביפן עם יפן,לא בישראל...)

יאקומו

New member
ממשיכה! (סוף סוף נזכרתי להגיב)../images/Emo4.gif

10. הוא קנה את המשקפיים שלו בגלל הערצתו להארי פוטר, אבל אחרי שכבר התבלבלו ביניהם זה נהיה לו בלתי נסבל! 11. הוא גילה שקאזו נדלק על ריקה 12. הוא כל הזמן מושך את תשומת הלב של ריקה, כדי לגרום לקאזו לקנא...

tady

New member
עוד דבר אחד

13. הוא ניסה להשיג דיגימון אבל התעייף והלך לאכול ארוחת צהריים

Nifredil

New member
../images/Emo35.gif

בוטמון אמור להיות ביטמון
או שאולי שכחת לרשום את ביטמון
או שאני התבלבלתי בשמון

Digi Lista

New member
אני חושבת ש...

יש גם את בוטאמון(זה שגודל לקורומון שגודל לאגומון...) ויש גם ביטמון שהוא של מייקל שגדל לסידראמון.

DigiCat

New member
והנה שלי

14. הוא נטש את אהבתו לגולף למען אהבתו לגילמון, אך את המדים הוא השאיר (וזה מסביר את הלבוש המגוחך [בעיניי] שלו).

Digi Lista

New member
המשך(והקפצה...)

חבר´ה יותר שיתוף פעולה(דרך אגב, היי שלי, יופי שחזרת ושאת משתתפת...), זה מתחיל לדכא... 15. הוא מעריץ את המקקים מ"אוגי והמקקים"(משום מה הוא מרגיש הזדהות...)

gatomon

New member
יש עוד מישהו ...

שכחת להוסיף את גאמימון, הוא הקודם של טריירמון.

יאקומו

New member
דברים שלא ידעתם על...

אני סתם עושה, כבר המון זמן שאין על מישהו, אז אני מתחילה: הנרי! 1. את משקפי השמש הוא קיבל מטריירמון. 2. הוא רוצה שלופמון תהיה הדיג´ימונית שלו. 3. הוא צבע את שערו בתור מחאה על זה שרוב הדמויות בדיג´ימון עם שיער חום/בלונדיני/כתום.

Digi Lista

New member
האמת שיש...אני לפחות מנסה שיהיה...

אבל לצערי אין כמעט שיתוף פעולה(מה שמעציב אותי באופן אישי), כנ"ל לגביי המילון ולגביי כול רעיון שלי, אני שוקלת ברצינות לא ליזום יותר דברים(בשביל לדבר עם עצמי כמעט אני לא צריכה להיכנס לכאן...), יאקומו לא מדובר אלייך בהודעה הזאת(וגם לא אל לילו,הילה, וילו ושאר המשתתפים, או לפחות אלה שמנסים מדיי פעם...
). אני מרגישה בזה כישלון אישי!

למעלה