תוצאות הסקר הקודם...

תוצאות הסקר הקודם...

האם אתה בעד לימוד ערבית חובה בבתי ספר יהודיים בתור שפה רשמית? כן - 10 58% לא - 6 35% תלוי במצב הבטחוני - פוליטי - 1 5% סה"כ 17 תודה לכל המצביעים המשיכו כך.. יש גם סקר חדש.. נא לנמק את התשובות למי שרוצה כמובן..

תוסיפי גם אותי לסקר שלך

ודאי שכן. ערבית היא שפה השגורה בפי אזרחים רבים במדינה הזאת ובמדינות שכנות לה ובשביל להסתדר עם שכניך עליך להכיר אותם וכן לדעת לדבר איתם (ולא רק שהם ידעו לדבר איתך). שפה אינה קשורה למצב בטחוני או פוליטי זו או אחר ואם כבר, היא רק תתרום שכן באמצעות שפה מגיעים יותר לידי הבנה וכשבשני הצדדים יכולים להבין אחד את השני, מה טוב.

Ergil

New member
לא לא לא ולא!

ודאי שלא. את אומרת שהסיבה היחידה לכל המלחמות שהיה ויהיו לנו עם הערבים נבעו מהעובדה שרוב אוכלוסיית הארץ לא יודעת ערבית ולא מבינה את הטיעונים של הערבים? חוץ מזה, קיים אחוז הרבה יותר גבוה של אנשים דוברי רוסית מאשר דוברי ערבית והרבה יותר הגיוני ללמד רוסית בבתי הספר, כדי שנבין אחד את השני טוב יותר.

Ergil

New member
ואל תוסיפי אותי לסקר כי סקר

שנערך עם 18 אנשים הוא ממילא חסר משמעות.

מולדת.

New member
מי שרוצה שילמד- מי שלא רוצה שלא ילמ

בע"ה ד. לימודי ערבית לא צריכים להיות חובה. יום טוב! מולדת

לא...

אני לא אומרת שזו הסיבה אלא שזה יעזור... "יש אחוז הרבה יותר גבוה של דוברי רוסית מאשר דוברי ערבית" פחחחחח ובאמת עצוב שאתה לא מבין את ההבדל בין רוסית שהיא כמו רומנית ספרדית מרוקאית וכו´ (שפות שהן סה"כ השפות של ארץ המוצא) לבין ערבית שהיא שפה של לאום נוסף בארץ הזאת ובשכנות לה... וצא מהקטע של העצלות, ערבית מאוד דומה לעברית ויהיה לך הרבה יותר קל ללמוד אותה מאשר רוסית...

למעלה