תוצאות הסקר הישן

Mohawk Tom

New member
תוצאות הסקר הישן

כמה אתה באמת מעריץ את נירוונה? 31% - 27 מצביעים - אני מת עליהם! שומע אותם כל יום כל היום.. אבל אין לי חולצות ומחזקי מפתחות שלהם. 29% - 35 מצביעים - אני שומע אותם פעם ב.. וגם אין לי כ"כ הרבה דברים עם הדפסים שלהם. 20% - 17 מצביעים - אני אוהב לשמוע אותם מידי פעם.. אבל לא מעריץ אותם. 14% - 12 מצביעים - אני מעריץ מס` 1! יש לי את כל החולצות והפוסטרים והדיסקים שלהם! שומע אותם 24 שעות ביממה!! 4% -4 - נירוונה? מזה נירוונה? סה"כ קולות - 85

Mohawk Tom

New member
סקר חדש

איזה אלבום של נירוונה הכי אהוב עלייך? זהו סקר זמני עד שלמשי(מנהלת הפורום הכוסית) יתוקן המחשב.

Mohawk Tom

New member
כן,עוד חדשות

הדיסק החדש של נירוונה - Back In Black הוסף לגלריית הדיסקים. התמונה של גל הוספה לגלריה. התמונה של נופר הוספה לגלריה. נפתחה גלרייה חדשה(לבקשתכם - תמונות של פרנסיס) - גלרייית קורט ופרנסיס(יש לי קצת בעיה עם זה, יתוקן בקרוב). Luckey Strike - שכחה ואז נזכרה בשאלה, השרשור התחבר. שרשורים שנמחקו: זה מוסטלייף עם היומולדת. שברולט. שכתבתי ברוך הבא פעמיים ושגל כתב זה אני פעמיים. יום נעים.

Mohawk Tom

New member
עוד חדשות

גלריית קורט ופרנסיס תוקנה - במהירות הבזק! לגלריית חברי פורום נירוונה הוסף הדבר ש Gio inc הכין באיזה אתר.

נראה לי שכבר דיסקסנו על העניין...

כמה פעמים, והוחלט שה-unplugged הוא הגאוני ביותר..

FlamMAble

New member
יאווווווווווווווווווווווווווווו ../images/Emo70.gif

תודה רבה רבה רבה טומי שלי
שאתה עוזר לי בזמנים קשים...בלי מחשב
אני אוהבת אותך...
ושוב תודה!!!

space girl

New member
../images/Emo46.gif טווווווום !

לא קוראים לי נופר
אלא אור .... אז תשנה את זה בבקשה| או שמשי אם היא תמצא עכבר/מחשב/ כל דבר עם כמה כוננים ומסך יתקבל בברכה :))

FlamMAble

New member
../images/Emo9.gif טומי בוא כבר!!

ובלי כל כך קשר... הודעה מתוך שירשור של משועממים בפורום חולון.

למעלה