תוצאות הניסיון,,,|

תוצאות הניסיון,,,|../images/Emo91.gif

החביתה יצאה מוצלחת,, תדדה לאל,,
המחבת היתה מלוכלכת,, אז הכנתי חביתה בתוך,,,,,,,,,,,, סיר,, (
,,) נכון לרגע זה,, לא נרשמו כל חריגויות בטעם,, עוד מתכון לספר שלי,,,

sahr12

New member
להלן מתכון לחביתה חושנית...חחח

אז כך....אתה חוזר מהעבודה...נכנס בדלת...ש-ל-ו-ם...אתה צועק... ששששששששששששששש.........אין תשובה...(היא עוד בעבודה)חחחחח..לא נורא... מניח תתיק ...עושה סיבוב דאווין בבית...מוודא שהיא סידרה לפני שהלכה בבקר.....(חזיר שובניסטי.....חחחחחחח) חולץ נעליים בצורה גברית.. דורך עם הימין על עקב השמאל וההיפך...ניגש בצעדי סלסלה אירוטיים למקרר.. בדלת מצד ימין יש ביצים...מוציא,מסתכל על הביצה...מגניב מבט אל המפשעה שלך ומדמיין אותך עם ביצים כאלו.....וואחד "חבילה".......חחחחחחח לוקח שתי ביצים...מניח על השיש.....לוקח גבינה צהובה....מניח על השיש... פותח קופסת פיטריות שמפיניון חתוכות....שיש בארון...בוחר צלחת עמוקה.. נותן קנאקקקק...קטן בביצה,ובתנועה אלגנטית..מפשק את הביצה ביד אחת... פללאאקקקקקקקק.היא נשפכת לתוך הצלחת......אתה נותן בה מבט שהיא לא מדממת ...כי לפעמים יש תרנגולות שמטילות במחזור...חחחחח אתה חוזר על הפעולה עם הביצה השנייה.....מתחיל..לבלבל תביצים בצלחת...אם משעמם לך אתה יכול לזמזם תשיר.."בלבלי אותו אל תעשי לו חשבון....."לוקח שתי כפות פיטריות שם בצלחת וממשיך ללוש.....אופס, לבלבל...לפתע טלפון..גלייןןןןןן גליןןןןןןןן.....אתה מתחיל לקלל....."סמאאאאאאאאאכככככככ באמצע העירבוב" לוקח תטלפון.... אני:הלו??? היא:אתה כבר בבית????? אני:לאן חייגת??? היא:אה נכון... אני:נו,מה רצית אני באמצע.... היא: באמצע מה?? אני:את מכירה את גברת לאופר השכנה??אני מזיין אותה!חחחחחחח היא: חחחחחחחחח....שמתי לב שהיא מסתכלת עליך...... אתה:מה את רוצה נו??????אני מכין חביתה והביצים יתקלקלו... היא: סממאלללההההה..! (אתה שומע תמכה שהיא נותנת לעצמה בטלפון)חחח אני: טוב מאמי..נדבר מאוחר יותר... היא:שלא תשאיר לי כלים.... אני: זה נושא לדיון אחר......חחחחחחח היא:תיזהרררררררררררר..... מוציא מחבת...שם קצת שמן...מחמם...שופך ברומנטיות תבלילה למחבת.. ניגש לטלויזיה..מדליק...ערב חדש....חדשות...יושב... פתאום ריח של שריפה....כרגיל שכחת שיש מחבת על האש......חחחחח רץ מהררררררררררר.........פותח חלונות....מסתכל לתוך המחבת... ונישאר רעב מת.....עד שהיא תחזור מהעבודה......חחחחח מה זה חלבון ????.הלבן או הצהוב?????חחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחח... ענק...

מסכנה אישתך שצריכה לנקות... חחחחחחחחחחחחח כלל שלמדתי השבוע...חחחחחח חלבון = חלב (לבן של הביצה) חלמון = לימון (צהוב של הביצה)

למעלה