תוצאות המוטו GP

jinjy SportBike

New member
איזה עצבים!

פספסתי!!

noyfb

New member
מניין מתי יגלו שוולנטינו רוסי הוא

בכלל ...חייזר ? ישב על סטה בקלילות תוך כדי שסטה מרחיק את שניהם מן ההמון הסוער ואז , כאילו אין פיסיקה עקף אותו באדישות ופתח פער בלתי ניתן עיכול... בעוד 10 שנים יגידו על אלה שראו אותו בפעולה , שהם חזו בהסטוריה דו"גית.

bendoe

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תמיש יש לו ת'חבר הזה
שמלווה אותו למירוצים
אחחח הייתי קוטף לסטה ת'חברה בכייף
בחיים רוסי לא נראה עם צ'וצ'יה בקירבתו...שחושבים על זה...אולי זאת הסיבה שהוא תמיד מנצח

45degrees

New member
ידוע שאסור להכניס בנות לחדר מכונות

............. עוד אחת מערימות האמונות התפלות המקיפות ימאים לאורך ההיסטוריה. צוללנים: לא אוכלים דגים, הים לא אוכל אותם
ימאים: לא שורקים, פוסידון לא מתעצבן - אין סערות
מכונאים: לא מכניסים בחורות לחדר מכונות, אין תקלות
ימאים טרם עידן המנועים: אף אחד לא עובר את כף מלאה פעמיים ונשאר לספר על זה

bendoe

New member
אשכרה...

תמיד בסוף הישורת בולם כלכך מאוחר שזה נראה שטותי/קל מדי
לפי דעתי הסיבה שרוסי היה מאחורי סטה כל המירוץ היא שהוא לא ילחץ ויעוף עוד פעם
יענו עשה לו ג'א-סטה
יאללה שיעבור לסוזוקי/קוואסקי ואז יהיה מעניין

JoyRider

New member
הבעיה של הונדה:

אם קודם הם אמרו שיש להם את האופנוע המהיר ביותר ורוסי מנצח כי הוא מטורף על הבלמים בתוך הפניה, אז עכשיו אפשר לראות שגם את זה אין להם! כל פעם בסוף הישורת כאשר היו מעלים את הנתונים של המהירות, אז רוסי היה מהיר מסטה ב-2,3 קמ"ש, שלא לדבר על זה שהוא קבע את שיא המסלול על חצי צמיג.

Pumi

New member
זה מאוד לא נכון

הרי לכל רוכב יש אופנוע שהוא קצת שונה, קצת יותר מותאם לרוכב, עם יחסים שונים. אם תסתכל באתר של motogp, תראה שם את התוצאות של המירוץ ותסתכל בממוצעים. יוצא שדווקא האופנוע של הונדה היה הכי מהיר (זה של ביאג'י). דווקא מבין חמשת התוצאות הכי מהירות שלו, הכי איטית היתה יותר מהירה מהכי מהירה של רוסי. אם סטה היה משנה קצת את האופנוע, מכוון אותו טוב יותר ובוחר צמיגים אחרים למירוץ הזה, אז הוא היה לדעתי מנצח. הרוכב הוא חלק בלתי נפרד ובעצם העיקרי, ולא האופנוע עצמו (מה שהונדה כלכך טענו שההפך). אם להונדה היה רוכב כמו רוסי (היו משכפלים אותו לפני שעזב אולי), אז הם היו מנצחים הרבה יותר, שכן רוסי יכול להוציא יותר לדעתי מההונדה מאשר מהימאהה.

JoyRider

New member
לא הבנת אותי.

אם לכוח של הונדה היה יתרון עד עכשיו, אז גם זה הלך מכיוון שהמהירויות היום בישורת הצביעו על כך שימהה השיגו אותם גם בתחום הזה. עדיין אני חושב שלהונדה יש את החבילה היתר טובה, אבל אין להם את רוסי.

Pumi

New member
גם אתה לא הבנת. קרא שוב

הונדה לקחו מקום ראשון במהירות. ראשון
לא עם האופנוע של סטה, אלא עם של ביאג'י, אבל עדיין מקום ראשון. דווקא זה כבר הרבה זמן שלהונדה יש את האופנוע הכי טוב על הגריד. זה שסטה וקבוצתו לא יודעים לנצל את האופנוע זאת כבר בעיה אחרת. וכמו שתמיד נאמר, מהירות זה לא כל הסיפור. שנה שעברה האופנוע של רוסי היה הכי איטי רוב המירוצים, ועדיין הוא ניצח.

D the kid

New member
"כאילו אין פיסיקה" ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif

אתה
נראה לי קיבלת מכת שמש..

noyfb

New member
הכל עניין של קשרים ופרוטקציה. אני

כפוף לחוקים באדיקות. הוא כנראה מקושר למעלה טוב יותר...
פאקט :אם אני מתעורר פתאום על המושב שלו , 201 מיל לשעה בקצה הישורת .....

למעלה