תוצאות המבחנים

תוצאות המבחנים

דיייייייייי נמאס עוד פעם נכשל עוד פעם המתנה של חצי שנה עוד פעם תשלום הגון על ההרשמה למבחן עוד פעם הצורך להסביר לחבר'ה שהמבחן היה קשה עוד פעם להרגיש ל'וזר ----------------------------------------------------------- הרשות לני'ע מפרסמת סטטיסטיקות מעבר של 50% + אך לא מציינת כמה אחוזים עוברים בפעם הראשונה וכמה בפעם העשירית אני מחכה לעידוד

McLovin

New member
תוצאות

גבר, מבין אותך . זה מבאס חבל על הזמן.... אבל אל תשכח שזה רק מבחן ובסוף אני בטוח שתעבור. מנסיון - נכשלתי בציון של 56 (יותר מפעם אחת ...) ובסוף עברתי. יהיה בסדר.

mayabit

New member
דור ההמשך- בעיתיות ומציאות כואבת

בשנת 2008 , מילאו אלפי נבחנים את כתות הבחינה , במבחנים. בשנת 2010 , ניגשים מאות בודדות. ניתן לראות זאת גם בפרסומי הרשות , לפי ת.ז של נבחנים ומקומות מבחן. אין ספק שההליך קשה ומתסכל. צדק כמובן כב בית המשפט - בג"צ , אשר קבע כי העוסקים בענף חייבים להיות מיומנים ומקצועיים. הבעיה הינה סילבוס ורמה מוסכמת , כזו הקיימת באוניברסיטאות. מי שלומד באוניברסיטה , לימודיו מוכרים לו לצורך תואר , תעסוקה , ופטורים. בתחום שלנו , לא קיים מצב כזה , ולפיכך , כל בחינה הינה פוטנציאל להפתעה.... לישכת סוכני הביטוח , מייצגת את בעלי הרשיונות , אך לא כך המצב אצל אלו שטרם קבלו הרשיון ופה צואר הבקבוק כפי שאני רואה אותו. אולי כדאי לפנות ללישכה באתרם או במייל , על מנת להציף הנושא לשולחן הדיונים , והפעולה. בהצלחה

טענו חיטים והודה לו בשעורים

פניתי לאישיות בכירה מאוד בלשכת סוכני הביטוח, וזו תשובתו. "אם תעבור על התמונות (בימים אלו סוכני הביטוח בוחרים חברי מועצה) תוכל לספור כשלושים צעירות וצעירים.לתשומת לבך לאחר חריש עמוק לומדים כרגע כ550 סוכנות וסוכנים צעירים במסלולים השונים כשמאה כבר השתלבו בעבודה. והיד עוד נטויה.לתשממת לבך זו ממש מהפיכה" ואני שואל 30 סוכני ביטוח צעירים מתוך 3000 מרגש אותך?

תוצאת המבחנים מקצועית א

רק לפני חודש התלננתי שהמבחן בכלכלה היה טריקי ברמות מטורפות והנה עכשיו אני שומע שהמבחן במקצועית א היה טריקי לא פחות חבר'ה הגיע הזמן להתעורר המכללות עושות את המקסימום, אך במבחן זה אפילו לא מינימום

למעלה