תוצאות הליגה

חגי

New member
גם חסר התחשבות בכך שגברי כן טס

רשמית בליגה את שוחט אתה יכול למחוק מהטבלה

ג ל נ ט י

New member
בדוק שוב

גברי יכול לשלוח טרק (ואני לא מתכוון לרדוף אחריו) שוחט לא יורד ואינו משפיע. מצאתי באג בגודל צילינדר, תוצאות עודכנו.

חגי

New member
אי החשבת גברי גפן משנה את הדיי וליד

ולידיטי. צריך למצא דרך להחשיב אותו

הערות לולנסי

משה שני דברים לי אליך 1. נראה לי שהניקוד שלי ושל חגי אמור להיות זהה, שנינו הגענו לאותה נקודה ואני חזרתי לנחיתה בעליה לצורך בטיחות ולדעתי יש לקחת את נקודת ההגעה בטיסה ולא את הנחיתה 2. מובן שיש להגיש GPS לצורך קבלת ניקוד אבל במקרה של גברי הוא לא יכול היה לתת את המכשיר כי הוא לא שלו והוא רצה להספיק ללמוד את המכשיר על מנת להחליט אם לקנות אותו או לא ונקודת ההמראה והנחיתה שלו ידועים בודאות. אחרי הכל אנחנו לא באליפות עולם אז מותר להתגמש לפעמים. לשיקולך כמובן

חגי

New member
עמירם - הניקוד נקבע אוטומטית ע"י

התוכנה ברגע שהיא מקבלת את הטרק. קיבלתי יותר ממך כי הטרק שלי נגרר עוד 0.4 קמ מזרחה. בעניין גברי - ראשית כולם אמורים להגיש טרק לוג והיה ניתן להתעקב 5 דקות ולהוריד את הטרק למחשב של ולנסקי . בנוסף - יש בלינק של הליגה את הטרקים של כולם כך שאם גברי יוריד את תוכנת קומפGPS הוא יוכך גם לראות את הטיסה שלו ביחס לאחרים ולעשות את התחקור הטוב ביותר. אי הגשת הטרק עושה נזק לכולם בכך שהיא משנה את החישוב הכללי של הניקוד. אני מקווה שמשה ימצא פתרון לעניין כי לא ניתן סתם לתת את אותו ניקוד רק בגלל שהוא נחת באותו מקום .

ברור לי שהניקוד נקבע אוטומטית

רק שלדעתי הוא צריך להיקבע לפי הנקודה אליה הגעתי לפני הפניה חזרה לנחיתה בטוחה יותר ולא כמוך בירידה. והבעיה באמת לא ה 4 נקודות הבדל אלא העיקרון

ג ל נ ט י

New member
כמה דברים

גברי עדין יכול להגיש את הטרק שלו: יש לו את ה גיפיאס ואת הכבל, וכל מה שהוא צריך זה מינימום מאמץ כדי לקבל ניקוד (אני לא חושב שזה מקרה מספיק חריג ששווה לעקם את הכללים בשבילו). לגבי שיקולי נחיתה ורווח ניקוד כתוצאה מזה שהטייס מסכן את עצמו - נראה לי שאין כאן רווח משמעותי, הנוסחה לא מתגמלת אנשים שגונבים עוד כמה מטרים (למעט ענין הגעה לגול).

חגי

New member
לא התייחסת לדבר הכי חשוב...

אי הכללת הטרק משנה את הדיי ולידיטי.

ג ל נ ט י

New member
לא מתכוון לדון בזה

האופן שפותרים את הבעיה הוא לא להחשיבו בתחרות (DNP) ושיקבל מצידי 0. תרדפו אתם אחרי גברי... בהצלחה

חגי

New member
הבנתי - אז יש פתח לגיטימי לעשות

מניפולציה בדיי ולידיטי

למעלה