תוצאות הליגה

ג ל נ ט י

New member
תוצאות הליגה

עדיין מתעכבות עקב נסיונותי להרים דף אינטרנט מכובד. בינתיים אתן לכם להתווכח על סוגיה שהועלתה על ידי עמיר, והיא שווה דיון. הדיון בשאלה, כיצד לנקד אנשים שלא היגישו לוגים (0 - לא השתתף, או ניקוד מינימלי - כן השתתף). לשאלה זו חשיבות מכרעת על קביעת הדי ולידיטי בליגות 1, 2... כיום התקנון מדבר על ניקוד מינימלי, וזה דופק במצב מסוים את המנצח. הסבר: אם אנשים לא מגישים לוגים ויחשבו כאילו לא השתתפו, הדי ולידיטי יעלה. אם אנשים לא היגישו לוג (בכוונה למשל) הם מורידים את הדי ולידיטי. דרושה התיחסותכם...

חגי זיו

New member
זה די ברור שגם מי שלא הגיש לוג

יחשב לפי לוג כלשהוא שלא עבר את המינימום דיסטנס.

ג ל נ ט י

New member
תתפלא

בדקתי ומצאתי שאם לא מחשיבים את האנשים שלא היגישו לוג אתה צריך לקבל בסביבות ה 150. עם אותם האנשים (כאשר קובעים להם ניקוד מינימלי) הדי ולידיטי צונח ואתה (ואני) מקבלים איזה ... שלושים נקודות.

חגי זיו

New member
הליגה הזאת בכלל היתה צריכה להתבטל

בכל מקרה ברור שצריך להחשיב את כל מי שהמריא ולא הגיש לוג בלי קשר אם זה משרת אינטרס כזה או אחר.

ג ל נ ט י

New member
אז ככה

אם מחשיבים את אילן, גברי, עמוס ואת גרט כאילו לא עשו אקטיבציה (מה שלא נכון)- בגלל שלא היגישו לוג, אז על הליגה הזאת יש לך איזה 25 נקודות... לי איזה 30 ולעמיר איזה 35. (בניגוד למשהו בסביבות ה 150) עליך להבין שבשיחה עם נימי, נמסר לי שלא בזין שלו ושל גרט להתעסק עם תוכנות ולא ממש יש להם חשק להגיש בכל ליגה. צא ולמד שהדי ולידיטי לעולם ל יכול להיות טוב בגלל אנשים שכאלה שפוגעים בליגה שלא במודע כי התוכנה מורידה את הדי ולידיטי. בשיחה עם גרשון, מנהל ליגת המצנחים באמת אומת נושא זה והוסכם שיש בעיה עם ענין זה ומי שלא מגיש משפיע בכל מקרה על התוצאות: - או שהוא מוריד את הדי ולידיטי כי הוא מנוקד שלא עשה אקטיבציה. - אם לא מחזיבים אותו נוסחה, אז הוא מוריד את אחוז האנשים שעשו אקטיבציה מול אלו שלא עשו. נראה שאפשר לפתוע ענין זה אם מנקדים את אלה שלא עשו אקטיבציה לפי ניקוד מינימלי, לא מחשיבים את אלה שעשו אקטיבציה אבל לא היגישו לוג (אבל בכל זאת נותנים להם ניקוד מינימלי). בכל מקרה נתתי ארכה לאילן, גרט, עמוס וגברי להגיש עד היום בערב. הענין בטיפולו של גיא, ואני מקווה שיפתר במהרה.

הפתרון הגשת לוגים בסוף כל ליגה.

ככה אנחנו (וכל העולם) פתרנו את הבעיה בליגת המצנחים. קובעים נקודת מפגש לסוף הליגה (בד"כ בדרך לאוטו או הביתה) ודואגים להביא לשם את כל ה-GPS שהשתתפו בליגה ועברו את מרחק המינימום. ניתן לשלוח כמה מכשירים עם איש אחד, אין צורך להביא את כל המתחרים עד למחשב הנייד. ידוע לי שהמחשב נודב על ידי אחד מכם ולא נקנה על ידי האגודה (במצנחים יש מחשב נייד שנקנה על ידי האגודה) אז לפחות תקנו כבל לגרמין מכספי האגודה (אני קניתי לליגת המצנחים כבל אחד בעל שני ראשים לכל סוגי הגרמינים בעלות של 40 דולר אוסטרלי) ומי שיש לו MLR או גלילאו שיביא כבל איתו לליגה. בשיטה זאת אין צורך שמנהל הליגה ירדוף אחרי מתחרים ויתחנן ללוגים. במידה ויש מתחרה שנחת במבוא חמה ושאר החברה נחתו קצר מאחורי זיכרון, יש להניח שאותו מתחרה ידאג להעביר את הלוגים 5 דקות לאחר שהגיע לביתו (4 שעות אחרי שאר המתחרים) ואין צורך לעקב את מנהל הליגה בשטח שעות נוספות. אגב, לפעמים יותר מהר לחזור לתל אביב ממבוא חמה מאשר למצוא איסוף מאחורי זיכרון. מנהל הליגה הוא תפקיד כפוי טובה אשר נעשה בהתנדבות, בליגת המצנחים ניתן למנהל הליגה צ'ופר בצורת קבלת תפקיד מנהל הנבחרת בחו"ל באופן אוטומטי (לפעמים זהו עונש לא צ'ופר). חברי הנבחרת אמורים לדאוג לצ'פר את מנהל הנבחרת בחו"ל ככל האפשר בנושא טיסות בזמנו החופשי וכו'. כמובן שזה על בסיס חברי בלבד. לדעתי האישית יש לתת למנהל הליגה את האופציה "להעניש" על פי שיקול דעתו (יש כבר תקנון רשמי לליגה שלכם?) את המתחכמים, הסבר: 1. לאחר שחושבו התוצאות בשתי הדרכים יש לבדוק איזו תוצאה נותנת ניקוד טוב יותר למשתתפי הליגה שמסרו לוגים. 2. במקביל לתת ניקוד 0 (באופן ידני) למי שהשתתף ולא הגיש לוג. התוצאה: מי שהתחכם יאלץ לזרוק ליגה עם ניקוד 0 בסוף השנה וכך אין לו עודף ליגות לבחירת תוצאות טובות יותר. כמו כן מי שהגיש לוג קיבל את הניקוד הגבוה ביותר האפשרי. המשך ליגה מוצלח. איתי לנואל

חגי זיו

New member
לא קראתי את כל מה שכתבת כי זה לא

רלוונטי קיבלת תשובה פשוטה ...למה להסתבך?

למעלה