*** תוצאות הגרלת הבתים ב- IML ***

• פותח הנושא DXT
  • פורסם בתאריך

DXT

New member
*** תוצאות הגרלת הבתים ב- IML ***

היום ב- 20:43 שעון ישראל התחילה הגרלת הבתים לליגת המאדן הישראלית באמצעות סקריפט אוטומטי. המתח היה עצום, ההתרגשות מרובה. אנשים גבוהים לבושי חליפות צמודות הזיעו בעוד מנהל ההגרלה הוציא בזה אחר זה את הפתקים עם שמות הקבוצות... צ'לסי נגד ברצלונה.... (סליחה נסחפתי P:) וכעת, תוצאות הגרלת ה- IML, לפי הבתים: |הגדש| --- הבית האדום --- 49ers (Lablabla) Chiefs (the butcher) Ravens (Rashard) Cardinals (גרב אדומה) Redskins (DemIUrgE) --- הבית הכחול --- Chargers (ThEgReEnKiNg) Patriots (Nowitzki) Jaguars (drek32) Texans (uri8h) Steelers (LEON) --- הבית הירוק --- Falcons (DXT) Broncos (madmike) Cowboys (EXECUTIONER) Eagles (laufgas) Panthers (אסף) --- הבית הזהוב --- Colts (Reshefgarcia) Seahawks (jimmyjump) Jets (rains) Bengals (Yo-Man) Giants (modz0r) וזהו אלה הבתים לעונה הראשונה של ה- IML. עכשיו כולם יודעים מול מי הם יתמודדו בעונה הרגילה. זכרו, כל שני שחקנים משחקים אחד עם השני שני משחקים, משחק בית וחוץ, ולכל שחקן יצא מחזור אחד שבו הוא לא משחק (ואז יוכל להשלים משחקים חסרים אם יש לו). עוד מספר דקות אני אעשה את הגרלת משחקי המחזור הראשון בערוץ madden-israel#. אתם מוזמנים לבוא. אני אפרסם את התוצאות פה.

הערה קטנה ...

אני חושב שזה הכרחי שבאתר הליגה יוספו פרטי ההתקשרות של כל המשתתפים . להתחיל לחפש בשרשור הישן (שגם עם הזמן יידחק ויעלם) את האמצעי הנכון זה פשוט לא אפקטיבי ...

laufgas

New member
הערה חשובה מאוד

ההגרלה בוצעה באופן אוטומטי ויד אדם לא נגעה בדבר מה! בהצלחה לכולם!

DXT

New member
*תוצאות הגרלת משחקי המחזור הראשון*

Ravens @ 49ers Cardinals @ Chiefs Texans @ Chargers Steelers @ Jaguars Eagles @ Broncos Panthers @ Cowboys Jets @ Seahawks Colts @ Bengals אלה משחקי המחזור הראשון שמתחיל ביום ראשון הקרוב ונגמר ביום שבת שאחריו. שאר המשחקים נקבעו ע"י משחקי המחזור הראשון (אם מישהו רוצה הסבר מדעי שיפנה אלי) ויפורסמו באתר בקרוב. הליגה הסדירה תארך 10 שבועות, מתוכן לכל שחקני יהיו שני שבועות נפרדים בהם הוא לא ישחק, ויוכל להשלים משחקים אם יצטרך (ולחרוש על מאדן כל היום). בהצלחה לכולם!

Yo-man

New member
עוד לא הספקתי להתאמן

וכבר קיבלתי את הקבוצה הכי קשה עם אחד המתמודדים הכי קשים (ואני אומר "אחד המתמודדים הכי קשים" ולא "המתמודד הכי קשה" רק מתוך נימוס) Dam you, gods of draft!!!!

DXT

New member
שבועיים יותר נכון...

בכל סיבוב (5 מחזורים) שבוע אחד מנוחה.

משחק מצויין

הם שיפרו את כל הדברים שהציקו לי במאדן הקודם, עכשיו זה מושלם! טוב, זזתי לעשות משחקי אימון נגד הקאובויז :)

omrili77

New member
מה בא קודם

הבית או הצבע? כאילו, זה מקרי שב-80% מהקבוצות בבית האדום יש אלמנט אדום ובכל הקבוצות שבכחול יש אלמנט כחול כלשהו?

DXT

New member
באמת? לא שמתי לב...

כן זה מקרי לחלוטין. ההגרלה הלכה ככה. בית אדום: קבוצה 1... קבוצה 2... בית כחול: קבוצה 1... וכו' כמו שלאופגס רשם, ההגרלה הייתה אוטומטית לחלוטין ללא יד אדם!

למעלה