תוצאות ב ct לעומת MRI

תוצאות ב ct לעומת MRI

שלום ד'ר גולדשטיין עשיתי בשבוע שעבר בדיקת MRI לאחר 6 או 7 פעמים שעשיתי סי טי בעבר ולהלן הממצאים: הייתי מעוניין לדעת האם ישנה החמרה או שמא המצב נשאר ללא שינוי: התוצאות ב סי טי לאורך השנים עד עכשיו: ספונדילוליזה דו צדדית ב l-5 וספונדילוליסטזיס קל ב L5-S1 התוצאה ב MRI: בסדרות TSET1 TSET2 בלט דיסק בגובה T12-L1 (חוץ מהתקף כאבים חדים מלפני שנה-אין לי בעיות רציניות בצוואר,ולא לשם כך הגעתי לבדיקה) ב L4-5 , L3-4 , L2-3 , L1-2 - אין לחץ על השק הדוראלי או היצרות של הנוירופוראמינות ב L5-S1 בלט דיסק מעט יותר בולט לימין,שם הדיסק נושק בשורש L-5 בנויפוראמינה הימנית הממצאים בדומה למודגם ב CT מתאריך 12-4-2007 (ד'ר גולדשטיין-בסיטי הנ'ל הממצאים הם כפי שציינתי בשורה 3 ,ללא שינוי כמעט,25 שנה אחורה) תודה מראש בעבור חוות דעתך עוזי שחף

אין לי דרך לומר אם היתה החמרה או הטבה

בתשובת הבדיקה מופיע משפט שאומר ש"הממצאים בדומה למודגם ב CT ..." אז מה השאלה בעצם?

המשפט הזה,לא מוכר לי מה סי-טי...

L5-S1 בלט דיסק מעט יותר בולט לימין,שם הדיסק נושק בשורש L-5 בנויפוראמינה הימנית מחודש אוגוסט השנה יש החמרה בכאבים,ורציתי לדעת מה הכוונה במשפט הנ'ל....למה הכוונה נויפוראמינה,וכו....? תודה לך ד'ר גולדשטיין עוזי

למעלה