תוצאות בית M!

SaintJohn

New member
תוצאות בית M!../images/Emo88.gif

בניגוד לתוצאות הבית הקודם, הפעם הכותרת נכונה.
F.I.N.E. - 10 Kiss Your Past Goodbye - 10 I Wanna Know Why - 9 Woman of the World - 8 Think About It - 7 Luv Lies - 5 Get the Lead Out - 4 Walk On Down - 3 Temperature - 3 Heart's Done Time - 1 Don't Stop - 0 I Ain't Got You - 0 אלה תוצאות כלבבי! גם הרבה הצבעות באופן כללי, וגם מתח ותוצאות צמודות בגלל שהרבה שירים בצמרת קיבלו את רוב הקולות. אמנם זה מנע משבירת שיא הקולות עוד בשלב 1, אבל עדיין אני מאוד מרוצה מהתוצאות האלה. משחק בית N כבר יצא לדרך ומחר עולה הבית האחרון בשלב 1, לפני משחק ההזדמנות השניה. המשיכו להצביע!

AeroTom

New member
Think About It ../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

וגם I Ain't Got You בלי שום אף קול. איפה הכבוד להשפעת ה-Yardbirds, איפה...אם תסלחו לי, אני אלך עכשיו בבושה להנות ולשים את צד B של התקליט של Having A Rave-Up...

בָלבָל

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif איזה מין אירוליג זה בלי TAI!

AeroFan

New member
מזה התוצאות האלה?

איך F.I.N.E לקח את הכי הרבה נקודות?? Think About It ו Get The Lead Out הרבה יותר טובים ממנו

SaintJohn

New member
דווקא לא הייתי מופתע מ-FINE

כמו שכתבתי, הוא הצליח יפה מאוד לפני שנתיים באירו-ליג. אני לא זוכר מה הוא עשה בשנה שעברה. TAI היה קרוב להעפלה אבל לא מספיק קרוב, ו-GTLO לא היה קרוב בכלל, מה שאומר שלא היו הרבה שהעדיפו אותו על אחרים. The people have spoken.
. בכל אופן, אני שוב מזכיר שיש מחרתיים את שלב ההזדמנות השניה, ככה שלא הכל אבוד.

למעלה