סבטלנה -
חפירה לפנייך, אבל בבקשה תקראי. דבר ראשון אני בטוח שבהרבה מקרים לא תרגישי "לבד במערכה", כי כמו שאמרת - את מכירה את הלהקה טוב מאוד ואת כל העשורים שלה. אז מה אם את מחוברת יותר לשירים שכאלה שמכירים טוב את הלהקה, פחות אוהבים. אני די שמוכנע שבלא מעט מקרים תרגישי אותו דבר כמו אנשים אחרים פה ויגבו אותך גם. זה לא הרי שאת ממש שונה לגמרי מאלו שכותבים כאן. בשורה התחתונה כולנו אוהבים את הלהקה. אבל בכל מקום יהיו דעות שונות על המוזיקה שלה. בכל מקרה, מה אכפת לך מזה? תעמדי על שלך ותעשי ותגידי מה שאת בדיוק חושבת. הרי הדעות שאנו כותבים כאן הן לא אישיות הרי ואף אחד לא אמור להיפגע מזה. דבר שני - אישית אני ממש שמח לראות אותך כאן בסביבה שוב מגיבה וכותבת ומשתתפת בדיונים וכדומה. הרי זה מבורך. במיוחד כשיש אנשים שבאמת מכירים טוב את הלהקה, במיוחד כשזו מישהי ותיקה פה כמוך, ובמיוחד שהפורום לא במצב שיש בו כותבים קבועים ממש רבים... את יודעת גם שלא משנה עד כמה אני למשל יגיב אחרת על-גבי הפורום לדעות שלך והודעות שלך, אני תמיד מכבד אותך כבן-אדם ואני יודע גם שאת ממש אחלה מהפגישות הלא-רבות שיצא לנו להתראות אחד עם השניה. פשוט צריך לעשות הפרדה בין תגובות ודיונים בפורום לבין לקחת דעות נגדיות (אפילו מאוד נוקשות) אישית. ואת זה אמרת כבר שאת לא עושה, אז אני משער שמה שנשאר לך זה לקבל את זה שיש פה אולי כמה וכמה שחושבים אחרת ממך לגבי המוזיקה של הלהקה. אבל - תסתכלי נגיד על הבחירות באירו-ליג ותגובות של אנשים מדי פעם. אני משוכנע שלא תמיד תהי לבד במערכה
בכל מקרה, אני מקווה שלא תפסיקי לכתוב פה או תתני לדעות שונות להרחיק אותך מהפורום. את בורג חשוב במערכת ובאמת כמה שיותר אנשים שכותבים כאן, זה מעלה יותר את העניין והכיף שבפורום. קל וחומר בשרשורים שמדברים על המוזיקה של הלהקה, שזה הדבר העיקרי והחשוב ביותר כאן. אני ממש אוהב לראות אותך (וכל אחד מכאן) מביע את הדעה שלו וכותב את דעתו האישית על כל דבר פה. אז תעשי לי טובה אישית ותמשיכי להשתתף פה כמה שיותר.
ואגב, אני למשל מעריך ומכבד מישהו כמוך, שקונה את המוזיקה של הלהקה ומשקיע בה ומכיר ופתוח להכל, הרבה הרבה יותר מאשר מישהו שיגיד שהוא אוהב רק את עשור שנות ה-70 של הלהקה ונשאר תקוע שם. או מישהו שיאהב את כל המוזיקה של הלהקה, אבל יוריד אותה בצורה לא חוקית וישמע כל הזמן שירים ראנדומלית על המחשב בלי לדעת אפילו איך נראים העטיפות של האלבומים...