תוצאות ביניים *המקום הראשון

תוצאות ביניים *המקום הראשון

כן יש 7 מהמרים שזכו במקום הראשון רובם בתחתית מה שאומר שהם יכולים להיות מרוצים והם כנראה יטפסו הרבה שלבים בטבלה היום. מקום ראשון:roadkiller,האורקל מדלפי,מהמר עם תעודות(אני),סטימפי שהיה במקום הראשון לבד ואיבד אותו בדקה ה-90, אסף 17(עינת),השולט מבת ים(מהמר במילה),המומחה 99. כל אלו עם 4\8 ... דיימונד יעדכן בשאר המקומות.אחוזי הפגיעה המחזור הזה יורדים למטה למטה... 2\8 מביא נקודה!!!

כן אבל אל תשכח שכל הטבלה

שיחקה היום ורוב התחתית השיגו נקודות כך שיכול להיות שאפילו תרד במיקום שלך. אני לא מאמין אבל אני חשוב שאני מקום שני או ראשון,אבלמ אוד קלוש שאני יהי ראשון.

StiMpi1

New member
לא נכון מהמר עם תעודות יש לך טעות

אני הייתי במקום הראשון עם רוד קילר ולא לבד

StiMpi1

New member
זה ההימור של רוד קילר יש לו הימור

ממש כמו שלי רק אני שמתי בשערים X והוא 2 אז שנינו נפלנו וההימור הוא אותו דבר אז שנינו היינו במקום הראשון http://liga.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?id=724&msgid=18244270

רון65,מוביל הטבלה,רק עם 1\8

נפילה כואבת למוביל הטבלה,רון 65 והוא היום מאבד את המקום הראשון לראשונה לאחר 7 מחזורים.עדיין לא ברור מי במקום הראשון ויוודע מאוחר יותר.יש לי תשובה לא רשמית אבל אני ישאיר אותכם במתח עד לעדכון הטבלה. אני השגתי ניצחון ראשון לאחר הרבה זמן שהייתי בעשירייה בלי ניצחון.

יששששששש אני בין המקומות הראשונים

מהמר עם תעודה תזכור שלנות אותי בטבלה מהמר בגמילה לשולט מבת-ים ותודה מראש אחי.........

StiMpi1

New member
חפיף לא איכפת לי שהייתי עם עוד 1

במקום הראשון ושנינו נפללנו דקה 90 ובגלל זה הצטרפו אלינו עוד כמה זוכים אני עדיין עם 3 נקודות עגולות

StiMpi1

New member
מה רק 1 אל תזבל בשכל אף אחד לא

הביא 5\8 אני ומהמר עם תעודות בדקנו הכי טוב זה 4\8 ואני הבאתי את זה עם עוד כמה

למעלה