תוצאות בדיקת זרע

תוצאות בדיקת זרע

קיבלנו את התוצאות! אבל יש מלא מספרים ואחוזים... על מה צריך להסתכל? דלי

אושרת@@

New member
על אחוזי תנועה????. נראה לי

אין בספר הסבר עם מספרים על זה? הכי טוב לשאול את הרופא בהצלחה

זהו שלא!

מאוד מפתיע...אבל בספר לא ממש ברור מה בסדר ומה לא. לגבי הרופא, הוא לא מוכן להסביר בטלפון, ואחרי שביקרתי אצלו כל כך הרבה החודש, אין לי כוח ללכת במיוחד בשביל זה. לחודש הזה זה כבר לא ישנה כולם. קיוויתי לדעת בלי להתאמץ הרבה... בסה"כ ההגיון אומר שמה שרשום שם נראה בסדר, אבל הייתי שמחה להיות בטוחה. דלי

אושרת@@

New member
../images/Emo4.gif מענין,,,,, אולי בחדש כן יכתבו

בכל אופן תכף המומחיות פה תכתובנה לך,,,
תשאלי את נועם אולי יש פה קישור כלשהוא בנושא

מיעד

New member
מנסה לעזור לך

בוקר טוב, לפי דף מבי"ח אסף הרופא המתייחס לבדיקת זרע, להלן הערך הנבדק, מול הערכים הנורמליים: נפח: תקין בין 1.5 - 5.0 מ"ל חומציות(PH): בין 8.2 - 7.4 צמיגות: נורמליזה לא צמיג ריכוז תאי זרע: תקין מעל 20 מיליון תאי זרע במ"ל סה"כ תאי זרע: תקין מעל 50 מיליון תאי זרע בזירמה % תאי זרע נעים: תקין מעל 50%, גבולי בינוני 40%-30% איכות תנועה: (סולם 0-4) תנועה מתקדמת מהירה: 3-4, תנועה בינונית עד גרועה 2-1. % תאים חיים: תקין מעל 70%, גבולי בין 60% ל- 30% % תאים תקינים: תקין מעל 14%, גבולי בין 4% 1-4 נוגדנים לזרע LGA : תקין 10%-0 נוגדנים לזרע LGG: תקין 10%-0 הצמדות לקרום הביצית: תקין מעל 24% מיזוג לביצית: תקין מעל 30%, בתבחין אוגר העתקתי לך מילה במילה מהדף, אני מקווה שעזרתי לך. יום טוב, ובהצלחה. מיעד

אלו התוצאות:

VITALITY – 50% תנועתיות – ¾ טובה וטובה מאוד ; ¼ בינונית. (גם אחרי 5 שעות אותה תוצאה) נפח – 3 סמ"ק ; כמות בשדה – 350 ; כמות בסמ"ק 157 ריאקציה 7.7 התנזלות – תקינה לאוקוציטיס 25-35 הערות: הצמדות +- תאי זרע צעירים – 3% תאי זרע פגומים – 59% זרעונים נורמלים – 38% מה זה אומר? נראה לי שזה בסדר, לא?

shirarad

New member
38% תאים נורמלים - זה מצויין

גם התנועה טובה וזה מצוין. מה שחשוב - 1. התנועה 2. אחוז התאים הנורמלים ולי נראה ששניהם בסדר אצלכם. ב ה צ ל ח ה!!!!!!!!!! שירי

עמית@

New member
דלי- כל הפרמטרים החשובים

דהייני תנועה- כמות -ומורפולוגיה הם תקינים ומעלה. לפחות בתחום הזה את יכולה לנשום לרווחה. התוצאות ממש טובות

יובל@

New member
../images/Emo32.gif שתי כתבות מעניינות...

אי פוריות בגברים אי פוריות בנשים קישור לאתר עצמו

shirarad

New member
יובל הי

יש לשים לב שהעיתון סגנון חיים שייך לסלוגאר וכל הפורמולות המומלצות שם הם שלהם ויש לכך גם טעם כלכלי. לתשומת לב

למעלה