תוצאה של CA-125 ???

קרנון32

New member
ספרית זרע בתהליך

לגבי צילום רחם, רופא נשים הנוכחי לא הסכים לתת לי אלא רק אחרי 3 חודשים של ניסיונות באופן ספונטני ניסתי להסביר לו שבשלושה חודשים האלה מצבי הבריאותי יכול להחמיר אז התשובה שלו הייתי שאני אקח את בן זוגי לשתות יין בחוץ וארגע... נראה עכשיו ה הוא אומר אחרי הבדיקה של הCA המהממת תודה שיש את הבית הזה לקבל עזרה ותמיכה

לשבור בקבוק ../images/Emo48.gif על הראש שלו

למה באמת במקביל לכל הבדיקות למינהן לא תפני גם לרופא פיריון..........מסכימה עם מה שבואינג אומרת....את צריכה רופא פיריון....נקודה. מתחילה שוב.... עזבי את הרופא שלך... קבעת תור לזולטי יופי....זה רופא שמבין באנדו.... למה לא לקבוע תור לתה"ש?.....שם הכי מבינים באנדו. לקבוע לקבוע לקבוע תור לרופא פיריון.....מהמומלצים שלנו : פרופ משיח, פרופ שולמן, פרופ זיידמן - לכולם יש החזר ממכבי...... וכמו שאמרה בואינג שווה לשלם עכשיו מחיר שחלקו יחזור......מאשר לשלם אחר כך בבריאות וכסף. ושוב כמו שאמרה בואינג המצב בקלות יכול להתדרדר ואח"כ לקבל שוב את איכות החיים בחזרה..... לא פשוט......יכולה לומר לך מנסיון של הספונטניים על פי שיטות ענתיקה שהרופא שלי נתן לי לעשות לפני שגיליתי את המחלה ועד כמה מהר היא התפוצצה לי בפנים....

זואילי

New member
לא רק לשבור בקבוק...

להעיף אותו לקיבינימט. אם רופא היה אומר לי ללכת להירגע עם בן זוגי על כוס יין.... ווווהוווווווו, איזה פיוזים זה היה מקפיץ אצלי. הייתי מתפוצצת עליו. אידיוט אידיוט אידיוט. חבל שאנדו לא מדבק אחרת הייתי משתעלת עליו. טיפש עם תג.

זואילי

New member
מוסיפה לך עוד בדיקה שתעשי כבר על ווסת

פרופיל הורמונלי מלא ביום 3 (או 2) ועד היום ה5 למחזור. אם יהיה צורך בהמשך בIVF (בתקווה שלא תצטרכי כמובן
) - אז בדיקה זו אחת ויחידה תספיק לפרוטוקול ארוך עם דיכוי ארוך.

קרנון32

New member
אני יכולה לבקש את זה מרופאת המשפחה?

כי הרופא נשים נמצא בחופשה... ועד שאני אפגוש את זולטי... עוד שבועיים...

להחליף מייד את רופא הנשים שלך...

שהוא יילך לשתות עם אישתו בקבוק יין בחוץ, חצוף חצוף חצוף, מזכיר לי את רופא הנשים שלי.. לא יכולה לסבול את הזלזול הזה. שמחה שקבעת לדר' זולטי, שהבנתי שגם מבין באנדו'. רצוי לעשות צילום רחם ולבדוק שכל המעברים אכן פתוחים ולא לבזבז זמן יקר שעלול להחמיר את מצבך. תעדכני אותנו בהמשך. יום מקסים לך וללא כאב..

קרנון32

New member
תודה יפות

אתן לא יודעות עד כמה עזרתן לי ועדיין עוזרות לי אתמול ממש הרגשתי עובדת עצות וכל אחת נתנה לי את העצה שלה אז כבר קבעתי תור ךד"ר זולטי ואני מתכוונת לקבוע תור לאחד הפרופסורים כי גם ככה לוקח המון זמן עד שנפגשים עם אחד מהם אני מחילה טיפול בדיקור אצל מישהי שמתמחה בגניקולוגיה ובאנדו' עושה אולטרסאונד בטן וכליות (מרופאת משפחה) לגבי הפרופיל הורמונלי אני צריכה להיות בצום? ומה הוא בודק?

נעמי 17

New member
בקשר לאולטרא סאונד

רופאת המשפחה הפנתה אותך, מן הסתם יבדקו אותך טכנאים, לצערי הם רק מדווחים על ממצאים ולא ממש במבינים מה הם רואים. לי בכל פעם שהגעתי אליהם הם נטיסו אותי למיון לכן, מאוד ממליצה על שולמן, גם כרופא פריון אבל במיוחד כמומחה לאולטראסאונד. ומבין באנדו. וגם התורים אלו קצרים יחסית אני עושה אצלו מעקב, ואולטרא סאונד.לא םריון.0

lee E

New member
לגבי ה CA-125

היה לי את העונג להגיע ל-860..שזה הרבה. אבל זה היה רק אנדו'..מסתבר. אז אל תכנסי את עצמך לסרטי אימה, תעברי את הבדיקות כמו שהמליצו לך כאן הבנות.

זואילי

New member
מחזקת את מה שנעמי אמרה

גם רופא של הקופה במכון אולטרסאונד לא תמיד ידע מה הוא רואה...(לפחות ככה אצלי) שולמן אכן ידוע כאלוף באולטרסאונד.

זואילי

New member
נו...

האולטרסאונד בטן האחרון שעשיתי במכון אול' של הקופה ושבוצע ע"י רופא כדי לבדוק את העב"מ ששוכן לי בבטן - תשובתו היא שאין שם כלום... ויש שם. בדוק.

בסדר

אבל שולמן הוא גניקולוג וככזה הוא עושה US גניקולוגי, לא? היא יכולה בהחלט לפנות אליו אבל לא רואה את הקשר בין בדיקת ה- US שהיא ציינה שקיבלה אליה הפנייה הוא הרי לא יעשה לה US כליות.

קרנון32

New member
בנות יש התקדמות היום ד"ר זולטי

בן זוגי התקשר והתחנן למצוא לנו תור פנוי לפני ה-20 לחודש אז עכשיו התקשרה המזכירה הנחמדה ואנחנו מתארגנים ללכת מאד מתרגשת לפגישה איתו מבטיחה לעדכן

למעלה