תופרת בתל אביב

תופרת בתל אביב ../images/Emo26.gif

מישהי מכירה תופרת טובה בתל אביב ...? אח של חברה שלי הכי טובה מתחתן ,היא רוצה לתפור שמלת ערב לכבוד האירוע כל עזרה תתקבל בברכה

דמבית

New member
דנדושית !!!

מישהי כאן למטה שאלה על עוגיות המזל ואמרתי לה שתפנה אליך.

window shopper

New member
יש את התופרת אנה מילרמן בת"א

הבנתי שהיא מעולה בשמלות כלה, היא עבדה אצל אושידה, אני לא יודעת לגבי שמלות ערב...בכל מקרה כשדיברתי איתה היא לא יכלה לקחת עוד עבודות לתחילת ספטמבר..אז תלוי מתי האירוע

נשמה שלי!!!!!!!!!!! ../images/Emo24.gif

אתמול עלית למסנג'ר? צביקה אמר שקפצה לו הודעה של חנצ'ו ... אני בקושי כאן ובקושי במסנג'ר.. חצ'פורי - בואי ניקבע שיחת לילה במסנג'ר היום וניקבע יום לחצ'פורי!

בננית ../images/Emo140.gif

קודם כל הרשי לי להגיב על התמונות שלכם מהחתונה (ראיתי אותן רק היום) שניכם הייצם מהממים ושיהי לכם במזל!! את פשוט עוצרת נשימה
ובקשר לחצ'פורי - אני ואמא מכינות.. אמממ..אולי נעשה מפגש חצ'פורי? אהה ומאיפה את מכירה חצ'פורי בננית?

בננית80

New member
../images/Emo24.gif תודה!!

אז ככה, ההורים שלי מרוסיה, אבל לפני כמה שנים עלתה לארץ איזו בת דודה רחוקה של אמא שלי, שהיא גרוזינית (הבת דודה, לא אמא שלי, לצערי...). בקיצור, באנו אליהם הביתה לבקר אותם ונתנו לי לאכול את המעדן הזה. יאמממממי. עד עכשיו הטעם עוד עומד לי על הלשון. המצחיק הוא שבכל פעם שאני מנסה לתאר את המאכל הזה לאנשים אז הם אומרים לי: "מה את מתלהבת, כולה בורקס..." אבל זה כל כך לא, זה כל כך הרבה יותר טעים...!

כולה בורקס? ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

כן את צודקת יש לזה טעם מדהים... אני גרוזינית - אז אמא שלי מכינה חצ'פורי מדהים

ואת יפה כאילו הוציאו אותך מ

הז'ורנאלים!!!!!!!! יו כמה שאת מהממתתתתתתת ואיזה גוף יש לה!! אנשים אתם לא מתארים כמה הבחורה הזו מהממת גם חיצונית וגם פנימית!!!!!!!!

בננית80

New member
מה שמוכיח שהשמועה לא נכונה...

חצ'פורי לא משמין אלא מרזה!! מממ... טעיםםםם.

sansi22

New member
ראשון גם הולך?

האמא והאחות של האיש תופרות אצל מישהי שקיבלנו עליה הרבה מאוד המלצות חמות.

למעלה