תופרד ומייד!!!

תופרד ומייד!!!

תופרד החתימה מגוף ההודעה לאלתר !!!!!! רצוי עם אנדרסקור. ובלשון הקודש: קו תחתון. (כמו למשל במשפט "עשיתי לי קו תחתון. עם שעווה. שיאווו, זה מזה כואב!") וטובה שעה אחת קודם משתיים על העץ ____________________________________________________________________ חתימה: פה צריך לבוא שיר של לאה גולדברג (נכון, שלילנד?)

גנגי

New member
באופן עקרוני,

אתה צודק. אבל הבעיה היא שאצלי, למשל, החתימה היא רב-משמעותית לגוף ההודעה, עפ"ר, ולכן חשוב לי שהיא תהיה חלק מההודעה. בברכת קו מנחה (ולשנה הבאה בברכת השולטן) - גנגי

גנגי

New member
משקפיים עגולות?!

אוי לעיניים שכך רואות ולמשקפיים על העיניים שלא מונעים מלראות!

lexigali

New member
משקפים עגולים

לי בקצה החוטם! ולמי ששאל אותי על שירים של דוד זהבי במפגש - זה גם הוא!

עד כאן!!!

אני נורא מבקש. אמנם אני די חדש בעסק, אבל את חתימת לאה גולדברג אני שידרגתי לדרגת אמנות ועל כן הקרדיט הנכון מתחלק בינה (לאה) וביני. כל היתר הם סתם חיקוי זול בריח יסמין. גוועלד.

אני אוהב אותך לאה

אוהב אותך גאה הה הה

אטיוד5

Active member
די קשה להאמין לחתימה שלך ...

והנה וידוי מהלב - מעולם לא הבנתי אותה. יוצא מהמשפט "תאמין לכל, אל תאמין לכלום" ש.. כל = שום-כלום. משפט שיקרי שכזה הוא מעבר לבינתי. את מוכנה להסביר?

עיניים

New member
../images/Emo141.gif אני אוהבת וידויים, אבל,,,,

עד הסוף. אם מעולם לא הבנת את חתימתי, ואם משפט כזה הוא מעבר לבינתך - בוא והתוודה אם כך כיצד קבעת שהוא שיקרי? וכתשובת המשך לדבריך - האם ידעת ש'כלום' בעברית זה בכל זאת 'משהו'? ותשובתי השלישית לבקשת ההסבר היא: לא. או שמבינים את המשמעות - או שלא. בדיוק כמו קוזברה: או שאוהבים - או שלא. ואגב, חתימה - זה דבר חשוב. אז נא לדייק בציטוט: תאמין הכל - אל תאמין כלום.

אטיוד5

Active member
סליחה על הציטוט הלא מדויק

אבל ציטטתי את רוח הדברים בדיוק. כן, יודע שכלום זה משהו ולכן גם כתבתי שום-כלום. כי אל תאמין כלום, משמעו: אל תאמין אפילו למשהו קטנצ'יק, או במילים אחרות - אל תאמין לשום-כלום. חוסר ההבנה שלי הוא לא של המשפט אלא של כוונתו. המילים די פשוטות. הסירוב שלך להסביר מתישב יפה עם השקר. שקרים באמת קשה להסביר. אמיתות הרבה יותר קל להסביר.

nutmeg

New member
איכשהוא

אני הבנתי את המשפט עם פסיקים בלתי נראים, או חיצים כאלה: תאמין
הכל - אל תאמין
כלום ובתרגום למשפט יותר לוגי כשתאמין יהיה לך הכל, וכשלא תאמין יהיה לך כלום... או משו כזה.

אטיוד5

Active member
אה, אהבתי ....

והפרוש שלי (נו מה, חשבת שאין לי?) הוא: כבדהו וחשדהו. ביטוי שגורם לי אי נוחות בסיסית. בואו נראה מה יש לשאר פה לומר. יאללה גולשים/ות יקרים/ות, להעלות פירושים בבקשה.

shellyland

New member
הרבה יותר עדיף

עם דביקון ההולם את רוח החתימה ולא עם קו-מנחה. _______________________________________________ אני הלכתי אז כאילו מישהו אוהב אותי מאוד וגו'

נצל"ש ערמומי

לשלילנד, שוב
ובלה בלה בלה. היה ערב מענג. מי שלא בא הפסיד. מי שבא נרטב בגשם. ואיכות יותר שווה מכמות. אני רוצה עוד פעם. ותודה גם לפלפל שהביאני עד הלום.

למעלה