תופעת reynaud

adistr

New member
תופעת reynaud

לא נעניתי לשאלה ששאלתי בהמשך לסיפור של אחת הפונות בקשר לתופעה זו. הנה הודעתי שוב. מהי בדיוק התופעה הזו? ממה שמתואר אני חושבת שגם לי יש בעיה כזו. אני מניקה כמעט 7 שבועות. התפיסה טובה אבל בצד שמאל יש לי מין כאב בפטמה, מתחזק ונחלש. אין מדובר בתפיסה לא נכונה וגם אין לי סדקים או פצעים על הפטמה. הרבה פעמים אני רואה שהפטמה לבנה, כאילו "חיוורת" וכשאני מחממת אותה, בעיקר במקלחת, היא חוזרת לצבע הנורמלי שלה. היא בדרך כלל גם פחות רכה מהימנית. האם יכול להיות שזו אותה תופעה או שיש לכך הסבר אחר? האם רק קומפרסים חמים הם הפתרון או שיש עוד מה לעשות?

reynaud's syndrome

If you do a search in this forum, we talked about it in depth not long ago. IN the meantime, you can put warm compresses on the nipple after the feed, and that will help. It is a lack of blood supply to the nipple ( and maybe other areas of your body) which is worse when it is cold. If you want to check it further, you can call dr Deena Zimmerman who is also a IBCLC and can prescribe medication if necessary. 02 6521748​

justmom

New member
תרגום: תסמונת רנו

ערכי חיפוש בפורום זה, דיברנו על התופעה באריכות לא מזמן. בינתיים את יכולה לשים קומפרסים חמים על הפטמה אחרי ההנקה - זה יעזור. התסמונת היא מחסור באספקת הדם לפטמה (ואולי לאזורים אחרים בגופך) והיא מחמירה כשנעשה קר. אם את רוצה לבדוק את זה יותר לעמוק, את יכולה להתקשר לדר´ דינה צימרמן, שהיא גם יועצת הנקה מוסמכת, והיא תוכל לרשום לך תרופה במקרה הצורך. 02-6521748

למעלה