"תופעת המכשפה"

אלון ב

New member
"תופעת המכשפה"

אני מציע לכל מי שמפחד פשוט לא לפתוח עיניים בשלב הזה של הוויברציות ושיתוק השינה, לפחות מהנסיון האישי שלי החזיונות המפחידים מופיעים על הרקע של החדר האמיתי רק אם מנסים בכוח לפתוח עיניים בשלב הזה מתוך סקרנות ורוצים להסתכל, ואז המוח יוצר את כל ההזיות והמראות המפחידים האלו על הרקע של החדר שבו אתם נמצאים. אז לכל מי שפוחד - פשוט מאד להשאר עם עיניים עצומות ולא לפקוח אותן עד שהחלום הצלול מתחיל. לילה טוב לכל הפחדנים והפחדניות אלון

Cheetah

New member
הממם

זה לא קשור אם משהו מפחד או לא, בשביל שהוא יראה איזשהי הזייה בשלב הזה. אז לא צריך לקרוא לאנשים פחדים אם הם מעדיפים להימנע מהזייה. חוץ מזה בניסיון שלי, קרה לי ששמעתי והרגשתי דברים עם עיניים סגורות. ולפעמים למרות שהעיניים סגורות אפשר להרגיש שאם אני יפתח את העיניים אני יראה משהו, כאילו שאני רואה את זה עם עיניים סגורות. בלי קשר לפחד אני לא חושב שהעצה שלך יעילה לגמרי כדי למנוע הזייה בשלב הזה.

Moonlight ocean

New member
לפי דעתי

אפילו מי שמפחד מההזיות(למה לא לפחד מזה...זה "אמיתי") צריך לדעתי להמשיך להתבוננן בה ולהתרכז בהזייה ובתחושות הנלוות לה... זה מפתח יותר את העניין של השליטה והכנסות לחלום במודעות... וזה אפילו יכול להכניס אותך לשלבים טובים יותר וגבוהים מהר... בקיצור- תתמודדו עם זה.

למעלה