תופעת הבארבי בת"א

FunkyGiraffe

New member
תופעת הבארבי בת"א

ביום ראשון אתמול הופיע בבארבי ת"א יאיא כהן אהרונוב הידוע גם כבסיסט של הלהקה שמיותר לציין במסגרת מופעו של ארי גורלי - נשיקות קטנות מחר דודוש ושאנן יתארחו במופע הבכורה של תומר שרון בבארבי בת"א ביום רביעי יאיר סלוצקי יופיע בבארבי ת"א עם עמית פרידמן בעוד כשבוע שלומי אלון יופיע בבארבי ת"א עם פאנקנשטיין וסלוצקי כמובן זה רק אני או שזה נראה כאילו כולם חוץ מגיא [שהגיח קודם בשידור חי אל מסכינו הקט] ואמיר בן עמי [?] מופיעים או הופיעו השבוע ושבוע הבא בבארבי ת"א עם כל הרכב זמר זמרת להקה שהיא הכל אבל הכל חוץ מהדג נחש? אני בטוח שהם פינו את השבועות האלה בשביל הרכבי הצד. אני מקווה מאוד שאחרי השבועות האלה יבואו הרבה הופעות של הדג נחש נטו
וזה היה נאומי הקצרצר לעם.

nap3

New member
וואו..

איך אני מתגעגעת להופעות חורף בבארבי.... עידו מה עם זה באמת?!?!? גיא אמר לי שהם יופיעו בבארבי לפני שהם יטוסו לארה"ב ובסוף הם לא הפיעו..
אני רוצה הופעות בבארבי!!!!!

Gil shaDy

New member
../images/Emo45.gif!!!!!!!!!!!!!!!

לגמרי!! חשווווובבבב מאוווד שתהיה דרישה בתל אביב וכפ"ס, יותר בתל אביב האמת, מושך יותר קהל, ובימי שישי גם קרוב לקיוב... אבל תאכלס לא משנה איפה מצידי בפטיפון מצידי בחדר שלי שהוא אפילו יותר קטן מהפטיפון-העיקר שיתחילו הופעות במרכז כברררר!!!!

FunkyGiraffe

New member
אוקיי, עדכונים מהמון ווליום! כנסו

עכשיו הועבר אליי מידע רשמי שמתוכננת הופעה מאוד מאוד גדולה בת"א ושיצא עליה פרסום לתקשורת בקרוב. בכלל לא סגור שזה יהיה בהאנגר.. כרגע אין עוד הופעות סגורות.

nap3

New member
וואי.. שברולט..

עוד מקום שלאהייתי שנים... מהה ם הופיעו בשברולט ולא הייתי??!?!!? פייייי

FunkyGiraffe

New member
כי פשוט אף אחד לא הכיר אותם. 1998

לפני הד ארצי, לפני לבנטיני, לפני רדיו ופירסום 3 שנים לפני הכל.

Kaplan3

New member
תיקון קטן אם יורשה לי..

יאיר כבר לא מופיע הרבה זמן בהרכב רוק של עמית. האינפורמציה שמופיעה באתר של הבארבי(אם אכן משם לקחת את זה) היא עתיקת יומין והקשר בינה לבין המציאות מקרי בהחלט! אבל - (כאן תבוא פרסומונת קטנה), ביום שישי גם עמית פרידמן וגם יאיר מופיעים בהייניקן הבימה במופע שנקרא "בנות" של איתי פרל(שגם הוא הופיע היום אצל עמית כנגן\זמר אורח), דרך אגב איתי הוציא סינגל ראשון לרדיו ששמו "כל הטובות תפוסות", ללא שום צל של ספק שווה שמיעה! בקיצור, נראה לי שההופעה ב22:30, מאד מומלץ לבוא למי שאוהב רוק אקוסטי!

למעלה