תופעת האפרו

Avazo

New member
תופעת האפרו

כל הזמן היא לא הסכימה להוריד את השמיכה או להדליק את האור. מאד ביישנית. ילדה יפה, נקייה, חלקה, אבל מאד ביישנית. לא הבנתי למה, הרי אני מההתחלה הייתי הכי פתוח איתה שאפשר. זה אפילו טיפה מעליב האמת. אני תמיד הסתובבתי ערום לידה עם הזין ככה בחוץ והיא בקושי את החזה נותנת לי לראות. מה אנחנו ילדים קטנים? עד שאני מזיין אני רוצה לפחות להנות גם ויזואלית מכל העניין. כל הזמן אחרי זיון ישר היא הייתה מחפשת את התחתונים שלה ושמה אותם, שחס וחלילה אני לא אראה דברים שאסור לי. עד אותו זיון שהחלטתי ש"זהו, אני חייב לראות את הכוס הזה". לא שזה כל כך הטריד אותי, אלא יותר מין קטע של פסיכולוגיה הפוכה, הייתי חייב להבין מה העניין. הייתי מעליה. רגל אחת שלה עטפה לי את הגב, את השנייה תפסתי ביד אחת ואת הראש שלה תפסתי ביד השנייה. אני אוהב שליטה. האמת שגם היא אהבה שהייתי אלים איתה. היא בדיוק הייתה בשיא, כמה רגעים לפני האורגזמה. היה לנו סימן כזה שהיא הייתה עושה לי כשהיא הייתה עומדת לגמור, בשביל שאני לא אגמור לפניה. ואז העפתי את השמיכה. נגנבתי. זה היה כמו איזה קטע מתוך איזה "מת לצעוק" או אחד הסרטים האלה. כזה אפרו לא רואים כל יום. מה אתם חושבים? אפרו זה בסדר או שחובה לגלח?

LCA

New member
../images/Emo6.gif

אצלי

מי שאין לו החלקה מקדימה, ותספורת מדורגת עם ג'ל בפי הטבעת - לא נכנס אתי למיטה. וסתם מתוך סקרנות: אתה מזדיין עם מישהי קבוע ולא ירדת לה אף פעם עד היום? נשמע לי לא מציאה...

Avazo

New member
זה כבר עניין אחר

מה שכתבתי פה היה משהו כמו שבוע משהתחלנו להזדיין על בסיס יומי.

niva99

New member
../images/Emo178.gifהיו שמועות שהאפרו חוזר...

ברררררר- תגלחת ודחווווף. שנות ההיפים המופלאות חלפו מהעולם-חשוב להעביר לה אינפורמציה מרנינה זו בדרך הכי עדינה שאפשר.

y e g e r

New member
ממליצה על המספרה "פוסי קאט"../images/Emo108.gif

וואו אפרו,לפחות הייתה לך מכסחת -דשא או מינימום מסור חשמלי? למה הילדה אוהבת לגדל שיחי נוי ב#$@ שלה? מה זה טרנד חדש? אולי היא לא שמעה על נפלאןת הסכין גילוח או השעווה? בכל אופן יש מקום נפלא וחמוד כזה... מין מספרה ל...איך אני אתאר את זה הכי מדוייק אך בוטה שאפשר מספרה"למנושים" זה אשכרה עיצוב שיער. שתלך לשם,היא אפילו לא תצטרך לעשות את העבודה-רק לשכב ולפתוח רגליים [נו כמו פולניות ואיתכן הסליחה],יש שם קטלוג,שרק תבחר:משולש,עיגול,מגן דויד?,אולי שם או מספר,אם יש לה אפרו יש לה מספיק בשביל לסדר את האזור הזה בצורה של מפת ארץ ישראל...ואל תשכח לרדת לאילת...אם אתה מבין למה אני מתכוונת. שתחתוך כבר את הפוסי הזה...

למעלה