תופעות

marish1

New member
תופעות

אחרי חודש,כמעט,יש לי פגישה אצל פסיכולוג שיקבע לבת שלי ריטלין,שאני עדיין לא שלמה עם זה.....מה אני עושה ,אם, פתעום,יהיו לבת שלי תופעות לוואי?מה אעשה,אם להגיע לרופא לוקח חודש?למי אני פונה?מי עוזר לי?האם כדאי לדווח לרופאה בקופת חולים? ולא חסרים תופעות.......לרטלין. מה עשיתם אתם?איך התמודדתם? תודה!!!

דליה.ד

New member
שלךום לך וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

קודם כל, פסיכולוג אינו רשאי לרשום תרופות, ובמיוחד לגבי ריטלין אאת התרופה הזו רשאי לרשום רק נוירולוג או פסיכיאטר. אם יהיו לבת תופעות לוואי - תתמודדי כפי שכולנו התמודדנו - לרוב תופעות הלוואי קלות וחולפות מעצמן תוך מספר ימים. רצוי לפנות לרופא שיש אליו קו טלפון פתוח (כמו הרופא שלנו) וניתן להתייעץ גם טלפונית - כשצריך. אני, אישית, לא ניתקלתי בהרבה תופעות לוואי או בכלל לריטלין עם חמשת ילדי.

../images/Emo140.gifרצוי לוודא כמה דברים-

שאת יודעת למה לצפות. מהן תופעות הלוואי האפשריות, מה לעשות וכיצד להגיב בכל אחת מהן (רובן קלות וחולפות עם הזמן ובמינון המתאים) לא להתבייש לשאול את הרופא המטפל, כיצד ניתן להשיגו במקרה הצורך, לשאלות או התייעצות לגבי מינון/תופעות לוואי. אם רופא/ת הילדים שלכם מכירים את הנושא, אולי הוא/היא י/תוכל לתמוך טלפונית אם נדרש? לקרוא כמה שיותר (בקישורי הפורום המון מידע שיעזור), על מנת להבין את פעולת התרופה.- ידע=כוח. וכמובן- אנחנו כאן עבורך. נשמח לתמוך בכל שנוכל

למעלה