תופעות מוזרות....

תופעות מוזרות.... ../images/Emo4.gif

לאחרונה גיליתי אצלי שתי תופעות מאד מאד מאד מוזרות...
לפני כמה חודשים, ואז לפני כמה ימים, בעת שאוננתי הרבה מאד, גיליתי שיורד לי טיפונת של דם. ממש טיפטיפטיפונת... זה לא היה בזמן מחזור, לא ממש לפני מחזור, והדימום לא המשיך מעבר לזה... מישהו/י מכיר/ה את התופעה?
אתמול, בעת שאוננתי <וואו, זה נשמע שאני מאוננת הרבה...
>, פתאום היתה לי "שפיכה" מוזרה, שאף פעם לא היתה לי, וזה בלי שהגעתי לאיזושהי אורגזמה "רגילה". כלומר, בלי הסימפטומים הרגילים של אורגזמה אצלי... לא היו שינויים בנשימה, לא היו רעידות, לא היו צמרמורות... לא היה כלום חוץ מהרבה נוזל שיצא בבת אחת... <דרך אגב, הוא גם היה יותר מתור מבדרך כלל...
> מישהו/י מכיר/ה את התופעה? ממש מוזר מה שקורה לי בגוף בזמן האחרון.... אה...
בוקר טוב לכולם!

TopSound

New member
פרח הצחקת אותי על הבוקר... ../images/Emo6.gif

יש תופעה שנקראת "שפיכה נשית" היא נגרמת מאורגזמה של נקודת ה-G הפרשה מבלוטת הסקנסי שנמצאת מעל נקודת ה-G, אבל העניין שאת אמרת שלא הגעת לאורגזמה מוזר... לפחות לפי הבנתי הפרשות ואגינליות הן דבר טבע אצל נשים זאת דרך של הגוף לשמור על ניקיון ולמנוע זיהומים וכו'... בכל מקרה אני ממליץ לך לפנות לפורום "טיפול מיני ומיניות" יש שם אנשי מקצוע מנוסים שבטח יענו על השאלות שלך יותר לעניין!

alfalf

New member
תגובות מוזרות

א. דימום לא צריך להופיע כתוצאה של יחסי מין מכל סוג שהוא. לפיכך, אם התופעה ממשיכה, רצוי לפנות לרופא. יתכן שיש פצע כלשהו, אולי פטריה... ב. לדעתי שפיכה נשית. אפשר לקרוא על זה הרבה חומר.

שום דבר לא נשמע מוזר

דברים כאלה קורים... כמו שאמרו לך פה, הדימום יכול להיות פטריה או פצע. רצוי שתלכי לרופא שיבדוק. הנוזל שיוצא לאישה הוא משהו טיבעי שאמור לצאת כל פעם שאת מגורה. גם אם אתה לא גומרת, הוא שם. אולי הפעם היית יותר מגורה מפעמים אחרות? הטעם של הנוזל משתנה בהתאם למה שאת אוכלת. זה תלוי במה שאתה אוכלת. גם טעם של הזרע משתנה לפי מה שאוכלים.

P u s s i c a t

New member
מותק, את גמישה למדיי הייתי אומרת..

אם את יודעת מה הטעם שלך אחרי שאת מאוננת
יש לי חתול כזה
ולגבי ה"מאוננת הרבה" אלא אם זה בא על חשבון פעילויות שגרתיות של היום שלך וגורם לך לבטל תכניות אחרות ולהתמקד רק בזה כל היום - אין כזה דבר הרבה.

בקשר לדם:

לא ניראה לי שיש לך ממה לדאוג בכלל.מספיק שיש לך נניח ציפורניים בגודל מינימלי כדי שדבר כזה יקרה.אולי היית גם קצת אגרסיבית יותר מהרגיל או שאולי הבאת ביד טיפה יותר מידי והאזור קיבל גירויי. כתבת שזה היה רק טיפטיפונת דם אז זה ממש לא ניראה ,לי לפחות רציני.

למעלה