"תופעות לוואי"

"תופעות לוואי" ../images/Emo53.gif

התחלתי בתפריט חדש ללא סוכרים (זאת כדי להתחיל לטפל בקנדידה) וללא חיטה (בגלל חולשות ועייפות), אני לוקחת גם ויטמינים (A,C,B50,ברומלין). מאז שהתחלתי בתפריט שכולל הכל מלבד הנ"ל ולחם שיפון 100% אני מרגישה הרבה יותר רעב במשך כל היום למרות שאני מקפידה לאכות מסודר וארוחות שכוללות פחמימות + חלבונים וסובלת מ"גזים רעילים" שאף פעם לא היו לי. איך אפשר לפתור את בעיית הרעב והגזים(שמפריעים מאוד...)? מצטערת על ההתפרצות לפורום, מקווה שיהיה לכם רעיון.

m_katzmann

New member
שינוי אורח חיים

היי ספירולוגית, נאווה ויעל בטח יוכלו לתת לך עצות של מה כן ומה לא לאכול. אני מציעה לך שינוי תפיסה. את ארוחת הבוקר אכלי בין השעות 7-9 (הזמן בו מרידיאן הקיבה פעיל) אך איכלי מה שאת נוהגת לאכול בארוחת הצהריים. אם תוכלי לעשות עיסוי מרידיאן הקיבה - זה עוד יותר יעזור. עכשיו כבר לא תהיי ממש רעבה במשך כל היום. בשאר הארוחות את יכולה לאכול מה שנהגת לאכול בארוחת הבוקר והערב או כל תוספת אחרת. בשעת פעילות מרידיאן שלפוחית השתן בין 15-17 הקפידי לשתות הרבה ושוב אם ניתן לעבור על מרידיאן השלפוחית זה כמובן יעזור. החולשה והעייפות מצביעות על כך שאת זקוקה גם לטיפול רגשי ברמה זו או אחרת. ברגע של עייפות שתי כוס מים חמים עם 2 לימונים או טפחי על התימוס. מאיה

למאיה ../images/Emo101.gif

תודה על התייחסותך, אולי תוכלי להרחיב בנושא עיסוי המרידיאן(פשוט אין לי מושג מהו...
). האם הוא עוזר גם לגזים?

מי שרעב זאת הקנדידה...

קודם כל הוסיפי לתוספי המזון את הדברים הבאים: אצידופולוס חומצה קפרילית כמוסות שום HCL (חומצה הידרוכלורית, חומצת קיבה) אנזימי עיכול אני מקווה שאת נמנעת גם ממעוררים כמו: סיגריות, קפה, תה, אלכוהול, אני ממליצה גם להימנע מחומץ ומדברים שמכילים חומץ, אלכוהול, סוכר או אנטיביוטיקה... בתהליך מותה משחררת הקנדידה המון המון רעלים ולכן חשובה גם התמיכה בכבד: 2 כפות שמן זית + מיץ לימון על קיבה ריקה... להתמיד בתזונה הנקיה חצי שנה... מבחינת ריאקציות - יש סבירות גבוהה לריחות רעים ושונים בזיעה, בצואה ובשתן - תשמחי!!! זה סימן שהגוף מתנקה!!! והכי חשוב, זה פשוט עובר... בהצלחה!!! אם הרעב ממשיך - הוסיפי טחינה גולמית למזון זה נותן "כובד" לאוכל... ואנחנו כאן, כמובן - לתמוך בך בדרך שאת עוברת נאוה

לנאוה

קודם כל תודה על התמיכה, בקשר לחומץ אני שותה כל בוקר כף חומץ תפוחים(בגלל דלקות בדרכי השתן) האם גם ממנו צריך להמנע? מה בקשר למיץ חמוציות? אני באמת נמנעת ממעוררים כמו שכתבת ומקווה לטוב...

למעלה