תופעות לוואי?

miri71

New member
תופעות לוואי?../images/Emo5.gif

אילנה התחילה לקחת כדורים (אסטרופם) ביום שישי והיום אמרה לי בטלפון שהיא לא ישנה טוב בלילות בסופשבוע. זה מעורר דאגה. יכול להיות שההתרגשות והמחשבות לבי התהליך הצפוי מסעירים אותה... או שמישהי יודעת על השפעה כזאת של אסטרופם? אני בטח לא יודעת שום דבר. תרגיעו

מירבי*

New member
מירי, אסטרופם לא אמור לגרום

לנדודי שינה ובטח לא מהר כל כך..יכול להיות כפי שת אורמת שהחששות, התקווה, המתח..הרצון להצליח, הכל יחד גורם לה לאי שקט וכתוצאה מכך לנדודי שינה, צריך לחכות עוד כמה ימים ולראות איך זה מתפתח.. אני אצלצל אליה מחר..

מירי יקרה../images/Emo140.gif

קודם כל תסבירי לאילנה היקרה שלא תהיה יותר מדי במתח, יתכן שזה משפיע עליה בלילות, אני השתמשתי באסטרופם במשך ארבעת ההחזרות שלי, ולא היו בכלל תופעות לווי, נהפוכו לא הרגשתי ממש כלום, האסטרופם לדעתי לא עושה שום תופעות לווי, כנראה שהיא קראה את הדף שנלווה לתרופה והיא נכנסה לחרדה ממה שכתוב שם כמו בכל התרופות כל מיניי תופעות שעלולות להגרם, אבל סך הכל גם אני ומכירה עוד כמה בנות שהשתמשו באסטרופם ולא היו כל תופעות.. ממש כלום.

miri71

New member
ליידי, מירבי, תודה, אמסור לה ואנסה

להרגיע אותה שלא מדובר כאן בתופעות לוואי...

mondani5

New member
מירי יקירה!!

זה לא אמור לעורר תופעות לוואי,זה פשוט מתח לקראת ההחזרה,או שהפונדי שלך זקוקה לחיזוקים וליטופים,אצל הפונדי שלי "היו תופעות לוואי "כל ההריון והיא נבדקה מס' פעמים בגלל טענות כאלה ואחרות ופרופסור דור ורופא בכיר אחר הסבירו לי שזה עיניין של תשומת לב,גם כך אמר מנהל הריון סיכון גבוה בתל השומר והעובדת הסוציאלית ולכן הידקתי את הקשר אתה ופינקתי אותה לכל אורך הדרך,כאשר אושפזה לא היה יום שלא הייתי לידה ושעות כמו כן ביקרו אותה בנות הפורום ,חברים שלי, משפחה ומי לא,העיקר שתרגיש שהיא מוקפת אהבה,סה"כ היא נותנת נתינה עצומה ומצפה לתמיכה חיבוק ועידוד לפחות כך היה לגבי הפונדי שלי. אז אל תבהלי מ"תופעות לוואי". אוהבת אירית

miri71

New member
אירית, תארתי לעצמי שזאת הסיבה, אבל

לפעמים כשאת מתקרבת מאוד על ההתחלה, היא עלולה להתייחס לזה כאל חודרנות או בדיקת ההאחריות שלה, ולא מתחשק לי שכך אהיה. אשתדל להתקרב בעדינות, עד כמה שניתן. תודה

למעלה