תופעה

מצוטטת

New member
אמרה

לא מבטיח שום תופעה של הבנה למדנו כבר, לא

אמרה...

ובגלל אני לא מחסידי האי-ציפיות... מי מלהק כוכבניות...מיצפת ממנו להשתטח מאחורי המילות מה בשר מבשרו. עסק זה עסק...לא ככה?

../images/Emo6.gif

כשאזכה במ 100% תשואה של הבנת מצ'ו והקודים אהיה מזה מליונרית בסלנגים..השאלה קוקו: אפשר ללכת עם זה לבנק?

ערפדית אחת!!!!

ישר חושבת איך למצוץ דם בבנק...ואני בסה"כ רציתי לדעת איך קראו לי את הפנים..(וטוב שלא את הצורה)

פברואר68

New member
אם את ברצינות רוצה להרחיב ידע אז...

"פנים רבות לנו" תקראי ספר "פנים רבות לנו" מאת וירגיניה סאטיר הוצאת נורד חיפה מומלץ הסופרת וירגיניה היא דמות מבריקה חכמה אמיצה מצחיקה ממציאה וחלוצה בתחום הטיפולי המשפחתי.

אם זה נכון זה מדהים

האשה שפגשתי..יש בנינו קליק..וכבר דברנו כמה פעמים..פשוט אשה מדהימה, קריאת פנים...זה חייב להיות מעניין. הכי מפחיד שיש באמת אנשים שמסוגלים לפענח אדם מהבעות פנים..

ולי קרה דבר מצחיק...

כנראה שקריאת פנים זו עוד דרך להתחיל עם נשים... ניגש אלי אחד בפאב ואומר לי: "יואו! את חכמה , נכון?" אני כולי המומה... כאילו דהההה!
כמובן שלא עניתי כלום וניסיתי להמשיך הלאה, אבל הוא עוצר אותי ואומר לי: "אני לומד בקבלה ולימדו אותנו לקרוא פנים, לך יש פנים של חכמה..." אז אמרתי לו שהוא צודק ואז אמרתי לו שלא צריך ללכת לקבלה בשביל לדעת שלמי שיש מצח גבוה הוא חכם ופשוט השארתי אותו שם והמשכתי ללכת...

למעלה