תופעה

תופעה

קריאת פנים. אתמול פגשתי אישה שהראתי לה כמה דירות. היסתכלה עלי. לא מכירה אותי. בקושי החלפנו כמה מילים..ופתאם התחילה לנתח לי האת האופי שלי. אוקי. באמת אמרה דברים נכונים. נידהמתי. דברנו על הילדים הראתי לה תמונות וישר אמרה:\זה ככה וזה ככה ואז אחרת..על כל ילד. קלעה בול בפוני. הייתי בשוק. היא קוראת פנים. פעם ראשונה ששמעתי על קריאת פנים...ועוד מתמונות. שמעתם?

יש אנשים...

שבלתי אפשרי... לא לקרוא להם ת'פרצופים...ות'הבעות.

מצוטטת

New member
את יודעת.......

יש טכנולוגייה דנדשה {לי לפחות} שמעתי עליה רק אתמול וניתן למצוא לה בצחום הרפואה המשלימה של קופ"ח קוראים אותה "ביו-פידבק" מחברים לך שתי אצבעוניות לאלקטרודות שמחוברות למח{כ}שף ועל כל מחשבתית הרגע אמת מה את חושבת לב שלך, הוא מיתרגם לך ת'ראקציות אז אמרו זו
עבורי...... אני ב'תלבטות............ נישבעת לך

מצוטטת

New member
לא

רק שתי אצבעוניות של כף היד וזה מקריא כבר את כל הרטטטטוווו של הקורפ בחיי

אני לא שואלת בסגנון אילנה

אני פשוט הייתי המומה..בגלל שככה סתם אמרה דברים ממש נכונים על הילדים מהתמונות. וזו פעם ראשונה שפגשתי תופעה כזו. "קריאת פנים"..אז לצחוק על זה? לא יודעת..האשה הדהימה אותי.

מצוטטת

New member
תראי

אני באמת לא אחראית על הקונוטאציות אני בחיי הבית לי להזכר במשו שאני אחליט לך אם לצחוק.... למלי...העיינית של ההיא מעליך מספיק במעקב אחוריייי אותיות התגובית ש'לי מחכת לרגע להפריח לי תמילות לכל עבר לא מכירה אישית "תופעה" כזותי אבל יש כניראה אחרים שכן

'סתכלתי ימינה...'סתכלתי שמאלה...

לא ראיתי אפ'חד עוקב לך... תמשיכי עם יד חופשית...אני פה לתצפת על כל "תופעה" מה חודרת
(מ'כפת לי לפלבל עיניות בלווית לקות הבנתית
)

מצוטטת

New member
אה אה.....

הטכנולוגייייייה של האתמול אני מVינה הצמדת לה ת'וו גרירה גם להיום

כבר מנמזמן...

אני נצמדת לכל מדד מה מוכיח עצמו... לטווח הארוך יש לזה ערך מצטבר... בגילי כבר לא מיקפצים מעמדה לעמדה בנשוכת איגואנה מזדחלת

מצוטטת

New member
הערך

הזה מה צובר... גם תאוצה...יש עליו גם ערך מוסף על מיטווח... אה, איך אני בקריאת תופעות של השוריות, אה
עכשף את רשאית גם לזביר למיכלי לי אין סיכוי שתבין

היא כבר...

אמרה שזכתה ב-100% של התשֹואה... לא חתמה על הטווח הארוך... פם הבאה צריך לה לקרוא גם באותיות הקטנות. פיתקית החלפה...לא נתנתי שם...מה חתום-מוגמר

למעלה