תופעה שמציקה לי

NacroMittler

New member
תופעה שמציקה לי

בזמן האחרון ישנה התרבות בתופעה של דיונים שגולשים לפסים שהם פשוט לא מתאימים להלך הרוח ולרמה של הפורום. אנשים מרבים להתנצח ואף משתמשים בהערות ציניות ומעליבות, קוטלים חברי פורום וותיקים ואנשים חדשים כאחד ולא מנסים אפילו להבין את דעותיו של האחר. אני חושב שהתופעה הזו צריכה להיפסק ומיד. באמת אנשים, אני חושב שכולנו עברנו את כיתה א' לפני כמה שנים טובות ואין סיבה שנרד לרמות נמוכות כל כך. באמת לא מתאים לפורום, וגם לא לאנשים שכותבים בו. לפחות לפי מה שיצא לי להכיר את באי הפורום השונים (ואני מדבר פה על כולם, כי זו האחריות של כולנו), אף אחד פה לא אמור להתנסח ככה. יש דרך לגיטימית לחלוק על דבריו של אחר. יש דרך נעימה יותר לנהל דיון ויש אפילו דרך נחמדה יותר לדבר בתקיפות. לכן, אני חושב שלפני שמי מאיתנו לוחץ על "שלח", עליו לעבור על ההודעה ולנסות למקם את עצמו במקום האדם אליו הוא פונה, ולחשוב אם היה נעים לו לשמוע את הדברים והאם יש סיכוי שנמען יפגע מן הדברים. כמו כן, להתנצל לא מעיד על חולשה ואם בכל זאת קרה ופגעת במישהו, אפשר לבקש סליחה זה לא סוף העולם. לסיכום, אני רוצה להגיד שאני באמת חושב שהאנשים בפורום הזה הם אנשים טובים, ולכן אני לא רואה כל סיבה של נוכל לשמור על הרמת הגבוהה שבד"ך מאפיינת את הפורום. זוהי החובה של כולנו. שיהייה לכולם המשך ערב נהדר אמיר

למעלה