תופעה שלא ברורה לי..

תופעה שלא ברורה לי..

זמן קצר לפני שהתגרשתי, זרקתי את טבעת הנישואין שלי מהחלון... כמה ימים לאחר מכן מצאתי אותה על השיש במטבח... הרגשתי שזה קצת מוזר אך לא ייחסתי לכך חשיבות יתרה... החזרתי אותה לאצבע והורדתי אותה ביום הגט, שאלתי מה כדאי לעשות איתה, אמרו לי... תמכרי אותה.. מכרתי אותה בחמישים שקלים... וכך עברו להם כמה שנים תמימות, ולפני מספר ימים, כשחיטטתי באיזה ארגז מלא במזכרות, גיליתי שם שקית מלאה בכל מיני סוגי מפתחות ומחזיקי מפתחות מלוכדים בכמה צרורות, באחד מהצרורות גיליתי את טבעת הנישואין שלי... היה הלם ראשוני אך בלי לחשוב הרבה הלכתי ומכרתי את הטבעת בפעם השנייה,, הפעם נתנו לי עליה חמישים וחמישה שקלים... כשחשבתי שתם ונשלם הסיפור עם הטבעת,, לפני יומיים, אני פותחת את אחת המגרות במטבח ומוצאת שם שתי טבעות נישואין... האחת היא טבעת מכסף אותה נהג הגרוש שלי לענוד טרם נישאנו, השנייה היא טבעת הנישואין שלו אותה ענד מיום שנשאנו... אציין שמאז גירושיי עברתי כשלוש דירות ובכל פעם מיינתי וסידרתי ת כל החפצים מחדש, כך שאין מצב שהטבעות הסתננו בלי שידעתי... אשמח לדעת תגובות ואם מישהו יודע מהו המסר או המשמעות לכך, אשמח לקבל הסבר... אוהבת..

סיפור ממש מדהים ../images/Emo2.gif

אין הסבר לתופעה מלבד להתרשם עמוקות. אשמח גם אני לשמוע עוד דיעות על כך.

Tal_Ya_Tal

New member
היי../images/Emo24.gifלהבה סגולה../images/Emo23.gifבאמת מדהים

נראה לי שמישהו מתעקש לומר לך שהקשר שלך עם הגרוש שלך עדיין שריר וקיים משום מה. הייתי ממליצה לך לברר יותר לעמקו של עניין את הדבר. אפשר בשחזור גלגולים, אפשר בשחרור קארמתי ואפשר להעזר במפה האסטרולוגית לעתים. א-ב-ל המסר לדעתי מאד ברור. יתכן אפילו שזה מעכב בעדך קשרים אחרים ואולי המסר היה אז, שלא תמה ונשלמה מערכת היחסים שלכם. אני הייתי שמה
לכך כבר לאחר שהיא חזרה אליך אחרי שזרקת אותה מן החלון בפעם הראשונה. והיות שבכל זאת התגרשתם, אולי המשמעות היא שיש איזשהו עניין משותף שעליכם לטפל בו יחדיו, או שעליכם להתיר את הקשר בדרך נוספת כי אולי הוא טרם הותר. וכד'. אני הייתי מקשיבה להדרכה הפנימית כאן קשב רב, ללא שיפוט או אמוציות. יש כאן מסר מאד חזק וברור. L&L TALYA

יו תודה טליה, מקסימה../images/Emo24.gif

מאד מתחברת בהרגשה לכל מה שכתבת כאן, רק לא מוצאת בתוכי, את המקום בו נמצא העניין המשותף הזה, שהוא לפי הבנתי אמור להיות איזשהו רגש כלפיו או רגש שלו כלפיי... אמנם יש רגש עמוק משותף וזאת הילדה המקסימה המשותפת שלנו, אך מעבר לזה כל נסיון שלי להרגיש כלפיו משהו יעלה בתוהו... יתכן באמת כי מדובר ברגש מהכיוון הלא מואר דווקא שהוא שיפוט, גם מצידי וגם מצידו, אם כי יש את המכרים הסובבים אותנו שטוענים פה אחד,, שהוא עדיין מאוהב בי, למרות שדרך עיניי זה לא נראה ככה.. עזרת לי מאד ואני באמת מתכוונת בעקבות זה להכנס עמוק יותר פנימה ולנסות למצוא מה בכל זאת קיים עדיין, על מנת להתירו באופן מוחלט... גם התחושה שעולה בי דומה לאבחנתך,, כי יש כאאן מסר חזק וברור... המון תודה.. אוהבת..

יפה מיקי, רעיון מעולה../images/Emo24.gif

וכך אני יכולה לפרסם מודעה " דרוש חתן לכלה עם טבעות"

צ ל י ל 8

New member
וואוו.. איזה סיפור מדהים ../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

אישית.. הייתי מתה מפחד אם היה קורה לי דבר כזה. משום מה מזכיר לי קצת את הסרט "לישון עם האויב".

לישון עם האויב שיו../images/Emo12.gif

נגעת לי בנקודה... לישון עם האויב מתחבר לי יותר לבן זוג שהיה לי כמה שנים לפני שהכרתי את בעלי לשעבר... הסיפור עם בעלי לשעבר נראה לי כמו פירורים קטנים לעומת הסיפור שקדם לו... מדהים, איזה דברים מחזקים אותנו בחיינו... אומרים שעל מנת לראות את האור יש תחילה לעבור דרך המנהרה האפלה... נראה לי שצדקו
והיה שווה,,, כי האור באמת באמת יפה

matal girl

New member
זה מזכיר לי סיפור אחר עם טבעת

נישואין. חברהקרובה נישאה נישואים אזרחיים בחו"ל לפני מסש שנים, מיד בשובם ארצה, איך שירדו מהמטוס, נפרדו דרכיהם. את הטבעת שמרה במשך מספר שנים. לא ידעתי על כך ששמרה את הטבעת. באחד הימים היא מספרת לי כבדרך אגב כי הטבעת נמצאת מאז במגירה. ביקשתי ממנה ללכת מייד לחוף הים ולזרוק את הטבעת לים. היא הלכה-זה היה יום חורף קר והיא הייתה במרינה בת"א, לא חשוב שכמעט נפלה למים.. זה סיפור אחר
בכל מקרה היא זרקה את הטבעת לים ולאחר שבוע הכירה את החבר הבא שלה. חומר למחשבה על טבעות נישואין שאבד עליהם הכלח. אורלי

למעלה