תופעה נורמאלית?

ש ר ו ן2

New member
תופעה נורמאלית?

בני בן החמש מתפשט לגמריי כאשר הוא עושה את צרכיו בשירותים. זה התחיל כבר בגיל שנתיים וחצי , מאז שנגמל מחיתול ועד היום. גם אם אנחנו לא נמצאים בבית הוא עושה זאת. שאלתי אותו מדוע והוא אמר שהוא לא יכול "לעשות קקי עם בגדים"
כרגע זה לא מפריע לי (רק כשאנחנו בחוץ) אך מתישהו נראה לי שהוא יצטרך להגמל מזה לא? דבר נוסף, לאחרונה , כאשר הוא רוצה ללכת לשירותים , ויש אנשים זרים בבית , הוא אומר לי בסוד "אני לא רוצה שידעו שאני עושה קקי" זו תופעה נורמאלית בגיל הזה? תודה

kokopeli1

New member
נורמאלית לחלוטין (נתקלנו)

והפתרון היחדיד הוא לחכות בסבלנות שזה יעבור, ובמקביל לדבר איתו על הנושא, להראות לו שאחרים עושים את צרכיהם עם בגדים, אולי לכוון אותו להוריד רק את המכנסיים לגמרי, אבל להשאיר את החולצה. גם עיניין ה"סודיות" זה נורמאלי (גם נתקלנו). אולי זה גם קשור לזה שהוא מתפשט. פשוט סיגרו את הדלת. יום נעים וטוב

בטפייה

New member
גם ג'ורג' קונסטנזה עשה את זה!

ברצינות! יש פרק כזה בסיינפלד, ובו ג'ורג' הולך לשירותים של מארחים מכובדים כדי לחרבן (במחילה מכבודכן), ומוריד את החולצה, כי ככה הוא רגיל. רק שבטעות הוא יוצא משם כשפלג גופו העליון עירום, מה שיוצר אי נעימות מאוד גדולה אצל המארחים.

אלדורית

New member
נכון! ../images/Emo6.gif

מצטרפת לעצות כאן: אני משתדלת לא לעשות עניין מענייני בגדים, אחרי שהבת הגדולה שלי העבירה לי סדרת חינוך בנושאים המגוונים: כיצד נעשה אמבטיות בלבוש מלא, השנה נלך לגן בקומביניזון מתנפנף, רק שמלות, רק מכנסיים מתרחבים, ועוד. תשמחי שהוא מתעקש להתפשט רק בזמן הקקי ומוכן להתלבש אחר כך!

למעלה