תופעה מעצבנת!!!!!

adan53

New member
גג2

חום מתפשט בשלוש דרכים שונות: הולכה, הסעה וקרינה. החום גם לא עולה למעלה אלא האויר החם (או מיים חמים וכו) הוא קל יותר ולכן "צף" כלפי מעלה. קרינת חום מתפזרת לכל הכיוונים וגם כלפי מטה. תנסה לעמוד מתחת לתיקרת בטון שהתחממה במשך היום ותחוש את החום המוקרן. לפי התאור החום מהקירות מורגש מהצד החיצוני של הבנין, לא תואר האם אותה תחושה קיימת גם מהצד הפנימי. לבסוף, הגג הוא מקור קרינת חום פוטנציאלי השווה בדיקה. הוא לא היחידי, אך בגלל שטחו הגדול והחשיפה הישירה שלו לשמש הוא הבא בתור. בנוסף צביעת הבית בצבע בהיר יכולה לתת פיתרון פשוט וזול.

בינא

Member
השואל לא ציין איזה גג יש לו...

לכן לא ניתן להתיחס לגג בכלל. נכון ש-80% מהחום נכנס לבית דרך הגג (אם מבודד ואם לא). הבעיה שהעלה השואל נובעת מבניה עם חומרים לא מתאימים ללא בידוד בכלל, לכן סביר להניח שגם הגג משתתף בחגיגת חוסר הנוחיות בגלל החום אבל זה לא מסביר את חדירת החום לבית מהקירות (על-פי מה שהוא אמר שמרגיש).

goanin

New member
איפה אני יכול למצוא מידע על טיח תרמי?

כמה שכבה של טיח יכולה לבודד, זאת השאלה..

msvnk

New member
באתר היצרן

אתה יכול להיכנס למשל לאתרים של מיסטר פיקס או תרמוקיר ורשום לך בדיוק מה איכות הבידוד (התאורטי, כמובן), ביחס לעובי השכבה המיושמת.

Z ליאור

New member
../images/Emo18.gifבמידה ותיישמי פוליאוריטן מוקצף ....

חשוף על קירות חיצוניים הרי שתוך מס' חודשים הוא יאבד ממירקמו וחוזקו ויתפורר לאבקה מסרטנת .

goanin

New member
כן

אבל הקלקר לא משנה. אין לו תפקיד בבידוד, חוץ מלוודא שאין גשרים בין הקירות.

רשר

Well-known member
מנהל
אני בעד בתי ענק (רצוי עם חלונות בלגי פלדה)

זו הפרנסה שלי!! הבית שלנו 167 מ"ר היו בו 4 ילדים (כיום 2) מבקרים בו 7 נכדים (יהיו עוד) המשכנתא 830 ש"ח לחודש בזכות בניה עצמית

למעלה