תופעה מוכרת

המכור4

New member
תופעה מוכרת

שלום לכולם! יש לי פוזיציה פתוחה של לונג פאונד דולר.השער האמיתי לאתמול בשעת סגירת המסחר הוא 1.967,כאשר השער שמופיע אצלי בפוזיציה הוא 1.952 כלומר יש כאן פער של 150 פיפס-ממש מטורף. השאלה- האם תופעה זו היא תקינה בהתייחס לעובדה שבכל סוף שבוע מזזים חופשי את השערים, אך אף פעם לא ניתקלתי בעיוות כזה גדול. כמובן שפערים כאלה יכולים לסגור פוזציות טובות ומרוויחות.השאלה- האם תופעה זו מתרחשת גם אצלכם בחברות המסחר בה אתם סוחרים? האם קיימת דרך להתמודד עם התופעה? תודה

David1117

New member
Disparity in qoute.

Dear Machur Why not check with your 'help' line ? it could be that your trading platform froze or that your acct. was Not updated. ; Also keep in mind that the rate could change over the weekend - with NO Trading. ( You'll see it on Suday Night TA time.) This is too large of a gap. Don't accept less than a full explanation ! Just my 2 cents. David

המכור4

New member
התקשרתי עכשיו ל fxuc

התקשרתי עכשיו לחברה שבה אני סוחר והם הסבירו לי שלא צריך להתייחס לשערים בסוף השבוע מהסיבה שבפרק זמן זה אין מסחר,עוד טענו שהסטופ לוז לא היה נתפס למרות שהשער היה מגיע אליו.בנוסף טענו שבמידה וכן הייתה נסגרת פוזיציה אם הסטופ לוז היה נתפס היו מפצים אותי. אני סוחר בחברת fxuc האם נכון מה שהם טוענים,אשמח לתגובות???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה חברים

למעלה