תופעה מוזרה

debbyarden

New member
תופעה מוזרה

היי לכולם!!!!! ירדן כבר בן שנה ותהליך הגמילה אמנם מתארך אך מצליח. כרגע נשארת רק ההנקה של הלילה לפני השינה לאחרונה קורה משהו מוזר: הוא מתחיל לינוק ואחרי מספר שניות מתרומם לישיבה ורוצה להחליף צד. אנחנו מחליפים ואז שוב אותו ספור.כך כ10 פעמים עד שהוא נרדם לפעמים הוא גם בוכה...מה קורה????? אולי אין מספיק חלב???? למה המעברים האלה??? משהי נתקלה בתופעה דומה???? תודה דבי

ronnieyuval

New member
גם לנו זה קורה../images/Emo5.gif

אני לא חושבת שזה עניין של חוסר חלב - יש לי המון תודה לאל...
לפחות אצל יובל זה נראה לי עניין של היאבקות בשינה - היא מנסה כל תחבולה שהיא כדי להשאר ערה ולא ללכת לישון וזה כולל מה שתיארת, וגם דחיפות עם הרגליים של משענת הכורסא, "דיבורים" והתנשפויות (שקורעות אותי מצחוק ואז גם היא מתחילה לצחוק...) וגם בכי מסכן כזה אבל בלי דמעות, ואז אני יודעת שזו עבודה בעיניים...

כמה מוכר... ../images/Emo3.gif

אייל גם עשה לי את זה. אצלנו הוא היה יונק, מבקש את המים שלו ואז עוד ציצי ועוד מים ועוד ציצי... בקיצור - זה היה מאוד מאוד מעצבן!!! מה שעשיתי היה לומר לאייל: "עכשיו את היונק. תינק כמה שאתה רוצה אבל אח"כ אין "עוד"". כשהוא היה מבקש את המים הייתי מזכירה לו: "אתה בטוח שאתה לא רוצה עוד ציצי? כי אחרי המים לא תקבל עוד ציצי.." בהתחלה הוא היה לוקח את המים ומבקש עוד. הייתי אומרת שאין עוד ועכשיו הולכים לישון (ממש הקפדתי). הפעמים הראשונות לוו בבכי, אבל לא ארוך. אני הייתי מתעקשת ואומרת לו: "אתה יכול לבחור - אתה רוצה מים או מוצץ?" הוא היה בוחר. אמרתי לו שאני אעמוד לידו עוד קצת ואלטף לו את הגב. זה הרגיע אותו. בעצם, מה שהוא רצה זה עוד קצת זמן אימא לפני השינה. אחר כך הוא היה מקשיב לשאלה שלי (אתה בטוח שאת הלא רוצה עוד...?) ויונק עוד קצת לפני המים. היום אני כבר מזמן לא שואלת והוא יודע שאין עוד ציצי אחרי המים. לפעמים הוא שואל ואז אני אומרת שאין. בהצלחה

לי יש תאוריה בנושא הזה

וגם אצלינו זה קורה בתקופה האחרונה. לדעתי יש קשר לצמיחת השיניים. לדעתי יש קשר לזה שהעולל הגיע לשלב שהוא כבר לא ממש צריך ציץ כדי להרדם. אז הוא לוקח ציץ מתוך הרגל אבל לא ממש ´מוצא את עצמו´/מוצא מנוחה נכונה. אז הוא מחליף ומחליף ו.... תנסי להשכיב אותו במיטה ולשכב לידו כשזה קורה.

למעלה