תופעה מוזרה

קשת13

New member
תופעה מוזרה

שלום לכם. אני רוצה להוועץ בכם לגבי תופעה שחזרה על עצמה כמה פעמים, ופשוט אני לא בטוחה ממה היא נובעת ואם היא קשורה ל'תופעות' הספקטרום או שהיא 'נורמלית'. הקטנטן (בן שנתיים, מאובחן, ככל הנראה בתפקוד גבוה), היה במסיבת חנוכה בקניון, הקשיב להצגה מאוד יפה וכשהתחילה המולה וריקודים הוא 'תפס' למישהי זרה את היד ולא רצה לעזוב אותה. הוא לא רקד איתה או חייך אליה, פשוט תפס אותה, הסתכל עליה והיה בהלם בזמן שאני מחזיקה בידו השנייה וקוראת לו. הדבר הזה קרה גם במסיבה אחרת לא מזמן. זה היה נראה לי נורא מוזר, אבל אני לא יודעת כבר מה שייך לפ.ד.ד שלו ומה לא......... לצורך רקע, הוא ילד נבון מאוד שמדבר נפלא לגילו, והבעיה התקשורתית היא די גבולית אצלו - על פי כמה מאבחנים. ממה הדבר יכול לנבוע? אשמח לשמוע תגובתכם(-:

גאמי

New member
הי

לי זה נראה כמו התקף חרדה שיתכן שבינו ובין הספקטרום אין הרבה. זו כמו התניה מן מעשה לשם התרגעות עושה רושם שכמעט ואין זה חשוב מי האישה שהוא תופס זה משמש כאמצעי התמודדות עם כל ההצפה (שזה כן קשור לספקטרום - ההצפה). בכל אופן זה קצת מזכיר לי מישהו שלפתע רואה דבר מה שמחריד אותו וצועק "אמאל'ה" לא בטוח שבאותה שניה חשב על אמו, אבל זה עשוי להיות מלווה בתפיסה של האדם הראשון שנמצא ליד

קשת13

New member
איך לא חשבתי על זה?../images/Emo163.gif

נראה לי ש'פתרת' לי את התעלומה. הסיפור המלא הוא שהילד אכן היה מוצף ושניה אחרי כן, כשכולם רקדו ב'רכבת' הוא פשוט פרץ בבכי. כמובן, שישר הוצאתי אותו משם והרגעתי אותו. לכן, נראה לי שיש בדברייך הגיון, כנראה ההצפה גרמה לכך. גם במסיבה אחרת שהיינו זה היה כך, ובעוד אירוע כשאני נזכרת עכשיו (אבל שם הוא פשוט 'התחיל' עם אשה זרה, חייך אליה ורצה להאכיל אותה עם המזלג שלו, אז אני לא יודעת אם זה קשור........)

גאמי

New member
קודם כל מצחיקה תורידי את הכובע

חיבשי אחר בבקשה, כי לפעמים דוקא הקירבה לבן אדם, במקרה הזה לבן שלך, לא מאפשרת לראות את התמונה הכוללת, זה קורה לכולנו. באשר לאירוע האחרון, לדעתי זה כבר קשור לאלמנט אחר?
...........נשים, נשים, דבר שילך ויעצים עם השנים

allafish

New member
תשתדלי להימנע בינתיים מארועים עם הר

הרבה מילדי הספקטרום מגיבים בהצפה/ חרדה כשיש הרבה אנשים/רעש/ פעילות בסביבה- מסיבות, חגיגות בקניון וכו. ואז כל אחד מגיב בדרך אופיינית לו- הבן שלי למשל היה מפתח טנטרום רציני על שטויות, כך שבין גיל שנתיים עד שלוש וחצי נמנעתי מללכת איתו למקומות הומי אדם. אחר-כך זה עבר לו.

למעלה