תופעה מוזרה....

Brendan

New member
תופעה מוזרה....

אני רואה שבכל פעם שמישהו או מישהי מגיבים להודעה ראשית (בשירשור) הרי שזו הופכת להיות ההודעה הראשונה המוצגת בפורום. זה רק אצלי כך?

עמית_

New member
זה שיטה ייחודית לתפוז

ככה זה בכל הפורומים ב"תפוז". זה פועל ששמכניסים תגובה להודעה, בתנאי שלהודעה יש תוכן ולא רק נושא/כותרת. זה טוב ליהודים??? - יש שחושבים שכן, אחרים חושבים שלא.

רועי-10

New member
האמת זה די מעצבן התופעה הזו

כשמישהו כותב הודעה ראשית חדשה ורוצה שתזכה לחשיפה סבירה, ואחרי דקה מישהו כותב תגובה בשרשור שמתנוסס כבר שבטעיים בראש הדף, אז ההודעה הראשית שכתב יורדת למטה ולא זוכה למינימום חשיפה. זה ממש לא פייר! זה דומה למיהו שמחכה בתור לקנות כרטיס לסרט, ובא מישהו שרוצה 2 כרטיסים ומקבל זכות להיות ראשון לפנין. זה פשוט מעצבן! אולי מישהו יודיע לתפוז שיבטלו את הדבר המעצבן הזה? רועי

רועי-10

New member
כן ברנדן, בעצם קיבלתי דואר

הרשום על השעה 17.16 לזה התכוונת? אם לזה, אז עניתי לך עליו רועי

Brendan

New member
היי רועי...

קיבלתי את המייל שלך ואני כבר יחזיר לך תשובה מחר. פשוט יש לי תור אצל רופא ב- 4 וחצי בבוקר אז אני הולך לנמנם קצת (בתיקווה שאני ירדם)

יש בזה טוב,ויש בזה רע

הטוב הוא, שאם מישהו מוסיף משהו, אז לא צריך ללכת 3 דפים אחורה כדי לראות אם מישהו כתב עוד משהו. הרע הוא, כמו שאמרת - שהודעות טריות שלא קיבלו עדיין תגובות ,נעלמות . לכן, הדבר הכי טוב,אם אפשר היה לעשות שהודעות בנות שורה (כלומר בלי תגובות)ישארו למעלה,ובמקביל הודעות שזכו לעוד תגובה יעלו למעלה ,אבל רק עד למתחת להודעות בנות-השורה. אגב, לפעמים יש לי תגובות(עם תוכן!) ומשום מה הן נשארות למטה.(הרגע קרה לי עם הודעה אחרת, וספק אם מישהו יראה את התוספת.) לי יש ביקורת גם על הכוכבית הכתומה שמציינת הודעה חדשה, הכי טוב אם היא היתה יכולה להשאר ל-24 שעות, ככה כל אחד שהיה פותח את המחשב , היה רואה מה הוא עדיין לא קרא ומה נוסף. ככה זה סתם מעצבן. ואיפה קורווין? קורווין,אם אתה לא חוזר לפורום, גם אני אעזוב את הפורום. עכשו תחליט מה יותר כבד לך על המצפון:אותו עניין עלום או אני.

רועי-10

New member
מצאתי פטנט להעלאת הודעה ללא תוכן

אם כתבתם הודעה ללא תוכן באופן כללי היא לא עולה למעלה, אבל אפשר להתחכם ע"י שתוסיפו בתוכן כמה נקודו. ואז כאילו יש תוכן רועי

.אחת

New member
קודם כל אתה צודק, שזה באמת מעצבן

בפורומים מסוימים. אבל הצד הטוב הוא שאחרי שלושה ימים אי אפשר "להקפיץ הודעה" כלומר שרשור לא יכול להתנוסס שבועיים בראש הדף, אלא רק שלושה ימים...

למעלה