תופעה מוזרה. .

1Spark1

New member
תופעה מוזרה. .

בזמן האחרון כל פעם שאני הולכת לישון או סתם נחה קורה דבר מוזר. אם אני עוצמת את העיניים אני מתחילה לשמוע קולות. אבל לא סתם קולות, כאילו אנשים מדברים, הרבה אנשים, וביחד. אני שומעת משפטים וחצאי משפטים בעברית בשפות אחרות וחלק בכלל לא מובנים ואלה שכן מובנים לא מופנים אליי או קשורים אחד לשני, חלק בלחש חלק בצעקות... בקיצור מוזר. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? או שמשהו פשוט לא בסדר אצלי? תודה מראש. .

מוכר

יקירתי מה שאת חווה נקרא תקשור ז ה דיי מוכר וזה קורא במצב של בין ערות להרדמות .. אחרי זה את נרדמת . \ נסי לזכור על מה מדברים ורשמי לך זאת חבל שאיני יודעת מה גילך באם את מעל 20 הייתי מציעה לך להתחיל לקרא על הנושא והרבה.... יש לך את זה ואל תפחדי מזה זה בסדר ודי מוכר בעולם המיסטיקה

1Spark1

New member
למה משנה הגיל?

אני דווקא מתעניינת בהחלט בנושא, קוראת ולומדת וזה לא היה כמו תקשור לדעתי, זה היה יותר מידיי בבלאגן. וחלק מהמשפטים המובנים היו סתמיים לגמרי.. מה שלא הבנתי זה איך הגיל קשור לעניין? תודה ושבוע טוב

סוגים של תקשור

יש המון סוגים של תקשור. תקשור בחלומות תקשור בכתיבה תקשור רק בשמיעה או רק בראיה ועוד......... לא מומלץ ולא רצוי להתחיל בזאת בגיל צעיר בגלל הבשלות וההבנה של הדברים פחדים וכיוצא בזאת שבוע טוב מקווה כי עניתי לך

1Spark1

New member
תודה

לא נראה לי שאת צודקת בהכרח בקשר לגיל.. =(. אני עדיין לא בת 20 אבל מה שכן ניסיתי עד עכשיו הלך די טוב ומראש התחלתי עם העניין מתוך רצון להבין והתנסויות שכבר היו לי קודם. ולא, לפחד לא היה מקום בהם... ושוב, תודה

faith2

New member
מסכימה איתך../images/Emo45.gif

אני נכנסתי לתחום בגיל 14

מתי להתחיל

מתוקה אני מגיל 6 בתחום ומדברת חופשי עם נשמות מתים ואף רואה אותם . 14 שנה עשיתי סיאנסים בצורה מקצועים עם מסטיקנים בלבד .אין גיל להיות . יש גיל להתחיל וכאן ההבדל .... ולא מומלץ כלל התחיל בגיל צעיר יש לזה תגובות בגיל מבוגר יותר .

I am a freak

New member
אני חושב שאת כל כך טועה

מומלץ להתחיל בגיל צעיר- כי ככל שאת מזדקנת- היכולת הטבעית שלך לתקשר ולהיות פתוחה ומחוברת אל הסביבה- הולכת וקטנה.... כשאת מגלה לאיזה עולם מסריח נולדת. הפריק.

faith2

New member
יש ויש...

יש אנשים שפשוט נסחפים אחריי העולם הזה....ופשוט לא יודעים לשם גבולות למה שהם מסוגלים להתמודד איתו. ככל שאתה יותר נזהר, ככה תוכל להתמודד טוב יותר... אני התחלתי דווקא עם המאגיה בגיל הזה, וזה תחום מאוד מאוד מסוכן, לקח לי שנתיים ללמוד על התחום, להבין לאן אני שייכת, מה אני רוצה להיות ולהשתייך אליו- ורק אז שהייתי מספיק בשלה, פעלתי.... אם יש לך סובלות, ואת לא תקפצי על כל דבר כי הסקרנות שלך דרשה זאת ממך, אני לא רואה שום סכנה... (מקווה שהסברתי את עצמי טוב)

1Spark1

New member
ועוד דבר. .

אני אמנם לא מפחדת מזה אבל זה בהחלט מפריע לי לישון. מה עושים כדי שזה יפסיק? לפחות לא כשאני רוצה לישון )דבר שגם ככה לא קורה הרבה. .( תודה מראש.

P a n Z e r

New member
יכול להיות שיש לך יכולות על טבעיות

קלייראודיאנס (Clairaudience)-"שמיעה צלולה" אדם בעל יכולת זו מסוגל לשמוע מסרים מילוליים או צלילים,ללא הפרעת המחשבה הפסיבית שלו עצמו.

פשוט לבקש

הדרך הטובה ביותר היא לבקש שזה יפסק פשוט מאוד ...בדרך כלל זה פוסק . ובמידה ולא יש אפשרות לצמצם את העין השלישית שהיא אחראית לכל הנושא

למעלה