תופעה מוזרה -->

bisley1

New member
תופעה מוזרה -->

אני משתמש עם ספידומטר של VDO דגם C08 כבר כמעט שנה ופתאום הבחורצ'יק קצת התחרפן לי, (עכשיו למען הסר ספק - הוא מכוון כמו שצריך ומכויל לצמיג בדיוק לפי הספר, ועבד מצויין !) הספידומטר פשוט סופר לי חצאי מרחקים, כלומר בטיול של 10 ק"מ הוא סופר 5ק"מ, (השוואתי מול כמה ספידומטרים אחרים ומול מרחק שידוע מראש), עכשיו פשוט נראה לי שהוא סופר סיבוב אחד ופעם לא סופר סיבוב אחד ! מישהו נתקל בבעיה כזאת בעבר ???? יש למישהו רעיון או שפשוט אצטרך להכפיל הכל (ססססתתתתםםם)??? בבקשה עזרה BISLEY1

kraps

New member
וואלה! מה אתה יודע ../images/Emo4.gif

אנחנו שלושה חבר'ה בכנופיה עם VDO (שני 08 ואחד 10). עד לפני כחודשיים היינו די מסונכרנים כל טיול (הבדלים זניחים של כמה עשרות מטרים לטיול של 30-40 ק"מ). יום אחד שמנו לב, שהמחשבונים שלנו מספקים תוצאות שונות לחלוטין. זה הגיע להפרשים של עד 25%
(8 ק"מ מתוך 30 זו כבר "מחלה" רצינית). אנחנו נוטים להאמין, שאנחנו לא סתומים לגמרי ושאנחנו מסוגלים להסתדר עם "חשבון כיתה א'", אבל כל הניסיונות שעשינו (השוואת כיולים, החלפת מחשבונים, מדידות חוזרות ונשנות) לא הצליחו להביא אותנו לתוצאות עקביות ולמסקנה חד משמעית. נראה כאילו כל המחשבונים מתחרפנים באופן אקראי לחלוטין (מה שגורם לנו להתחרפן לא פחות). האם יצאנו מדעתנו, או שפרצה איזו מגיפה בקרב מכשירי ה-VDO? יש קורבנות נוספים?

tiranm1

New member
מ-ג-י-פ-ה !!!!!!

גם אצלי !!!! יש לי VDO 08 וגם אצלי הוא התחרפן קצת. שמתי לב שלפעמים הוא לא מראה את המהירות או שמראה מהירות שונה ממה שאני מעריך באותו זמן. להערכתי, בעיית מים / חורף / רטיבות. צריך לנקות את המגעים בין המכשיר לתושבת, לנקות את המגנט והחיישן ולקוות שזה יעבור להם......

wmark

New member
VDO

יש לי VDO 10 והוא התחיל לספור כפול לפני שבועיים. תענוג לסוע 60 קמ"ש באופני הרים...

kraps

New member
זה מה שמוזר

מילא היו מפסידים פעימות (מגע לא טוב, מגנט עייף), אבל המשוגעים האלו מקבלים התקפים ספסטיים ומביאים אותה בנתונים לא הגיוניים בעליל. מזל שלפחות ה-GPS מספק נתונים אמינים, פחות או יותר.

timon1

New member
שלום, שמי אריאל וגם אצלי הVDO

לא עובד
, בהתחלה הוא היה מזייף בגבולות בטולרס הסביר ואז כיילתי אותו והוא עבד טוב אבל לפני חצי שנה המכשיר התחרפן לגמרי, מראה מרחקים באופן רנדומלי וברוב הפעמים אין קשר למציאות כלל, לפעמים גם נראה לי שהמהירות איטית הרבה יותר אבל אין לי למה להשוות. למה זה קורה לנו, מה עשינו רע???

kraps

New member
אריאל, אתה מסתלבט? ../images/Emo123.gif

זה סרקזם משתרבב לך מהפה (
) או שאתה סתם מתנחם בצרת רבים? (VDO - Very Defective Operation)

ylurie11

New member
ביסלי בצל

תגיד מזל טוב, שברתי מסגרת בולם שילדה אחורי. KAISER SOZE

Xטיל

New member
ממליץ על GPS

הכי זול שיש, גרמין או מגלן, לא משנה. גם מודד מהירות, גם מודד מרחק, גם שעון זמן מדויק. ואם תטען אותו במסלול אז הוא גם יגיד לך כמה קמ נשאר לך לסיום ובאיזו שעה תגיע במהירות הנוכחית ועוד כמה פונקציות נחמדות. לא, אני לא משווק GPSים אני רק רוכב עם אחד כזה כבר שנתיים ואני מוצא את האביזר הזה מאוד שימושי.

bisley1

New member
אני רואה שאני לא היחיד שהצליח->

לחרפן את הספידומטר! אבל האמת היא שחבל לי להוציא את הסוללה בגלל הצבירה של האודומטר
ורק אם לא תהיה ברירה אני יחליף אותה (למרות שהיא דיי חדשה) ! ואחרון אחרון לגבי GPS - הלוואי ויכולתי להרשות לעצמי (גם את הזולים ביותר) !! מקווה שבעתיד ! BISLEY1

tiranm1

New member
לגבי האודומטר......

אתה יכול (אחרי החלפת הסוללות) לעדכן את האודומטר לכל מספר שאתה רוצה.

izharn

New member
אצלי זה התחיל לפני שבועיים

vdo c15 בזמן הרכיבה הוא עושה מה שבא לו..

Gor777

New member
שיא מהירות של 542 קמ"ש../images/Emo12.gif

גם לי אותה בעייה הספידומטר פשוט מתחרפן, היו לי כבר ארבעה דגמים של VDO וכל אחד השתגע כמו קודמו. מראה לי מהירויות שמכוניות לא היו מתביישות בו ועוד בעליות!!! שתיים מהם החלפתי תחת אחריות אבל אז המוכר החליט שזה דפקט אצלי בראש ולא במחשב או שפשוט תוכנית האימון שלי משתלמת סוף סוף

bisley1

New member
כמה זמן אחריות יש על עליהם?

ואיפה אפשר להשיג חלקים ?

mamatan

New member
גם לי התחרפן VDO...

אחרי חצי שנה הוא התחיל לעגל קילומטרים... אבל לקחתי אותו לחנות כמה פעמים לפני והם לא הצליחו לסדר אותו כנראה שזה חברה מעאפנה

tidhard

New member
דווח עצמא|י של הספידומטר../images/Emo101.gif

גם אצלי היתה תופעה של מדידת מרחקים גדולים מהציאות ומדי פעם לא היתה מדידה. לאחר בדיקת רציפות התברר שהכבל בכניסה לתושבת הספידומטר נשבר. כבל מסוכך. מה שהצריך ניתוק הכבל, גילוי המגעים בבסיס התושבת והלחמתם מחדש. לאחר מכן הדבקה וכיסוי האזור בדבק אפוקסי. ומאז הספידומטר חזר למדוד מרחקים כשורה. תבדוק שהכבל לא נפגע לכל אורכו מלחץ אמצעי ההצמדה ובעיקר בכניסות לקצוות הקשיחים ששם מסתיימת אם יש תנועת הכבל ונוצרת עייפות דבר שיכול לגרום לנתק. בהצלחה. דויד תדהר

למעלה