תופעה מוזרה?

טלטליש

New member
תופעה מוזרה?

ירין כל הזמן עם מגבת על הראש , כאילו יש לו שיער ארוך והוא מסרק את השיער וגם מזיז מצד ךצד את הראש כדי שהמגבת תזוז ואוי ואבוי אם מישהו יגע לו במגבת או אם היא זזה מהמקום... והוא רוצה מגבת מסויימת מישהו נתקל? צריך לעשות משהו?

עירית ל

New member
כמה זמן זה נמשך? ומה זה כל הזמן?

זה לא נראה לי מוזר בכלל וזה גם מוכר לי, רק לא באובססיה. מוזר להדליק נרות חודש-חודשיים אחרי חנוכה יום-יום? מוזר שילד מתעקש ללכת רק עם גרב אחת? מוזר שילד כל הזמן עם כובע על הראש וכל חמש דקות רץ לראות איך זה נראה בראי? בעצם שיניתי את דעתי - מוזר, בטח מוזר, אבל נחמד.

טלטליש

New member
נראה לי שזמ משהו

שקשור לקלטת של טיף וטף אבל אין לי זמן לשבת ולראות את כל הקלטת ולכן עוד לא עליתי על המקור. לשאלתך- זה נמשך כמעט שנה - וזו ממש אובססיה, נראה לי בכל אופן. וכן- זה נחמד ומצחיק

תומר התאהב בכובעים..

ויש שעות שלמות שבהן הוא מסתובב עם הכובע, כך שהכובע מסתיר לו את העיניים והוא צריך להסתכל למעלה כדי לראות. אותנו זה מאוד מצחיק
אוסי

דליה.ד

New member
עדיף שיעשה זאת עכשיו

ולא בגיל 16 או 22....נכון?
אל תדאגי, נורמלי לחלוטין שבנים בודקים את המיניות שלהם (גם בדרך כזו). בני בגן הסתובב כל הזמן בשמלות ובגדי גוף.... היום הוא בן 13 חסון, גברי, מחוזר ע"י נערות, וחלוטין מבין את הג'נדר שלו. דרך אגב, בכולנו יש את הצד הגברי (אנימוס) והצד הנשי (אנימה) - על פי יונג, זה בסדר, אנחנו אנשים מורכבים ואנחנו אמורים להתחבר לצד הנשי ולצד הגברי כאחד, הם משלימים זה את זה. זה עוד גרסה לתורת הין והינג הסינית.

למעלה