תופעה מוזרה

תופעה מוזרה

מה לעשות, ואני זוכר, שלא לומר שם לב, כמה חברים יש לי בפייסבוק. אבל - זה לא שאני זוכר את כולם.
הבוקר גיליתי שמספר החברים שלי בפייסבוק פחת בשישה (!) מאז אתמול. בשעות שלאחר מכן זה כבר גדל לעשרה, ועכשיו זה כבר הגיע ל-16. אני זוכר שפעם שמעתי שיש לפעמים טעויות בספירה של הפייסבוק, אבל - איך אפשר לדעת אם זו תקלה? או לחילופין - האם הגיוני ששישה-עשר חברים החליטו למחוק אותי מאז אתמול בערב ועד עכשיו? טוב, על השאלה הזאת כנראה שלא אמצא כאן תשובה. וכמובן, תמיד יכול להיות שאלה אנשים שפרשו מהפייסבוק. אבל - שישה-עשר חברים בבת-אחת?

גם לי זה קרה היום!

לגמרי מוזר. ממש כל כמה שעות יורד המספר בעוד כמה חברים. זה אף פעם לא קרה אצלי.
אולי שינוי הגדרות?
מה שמפחיד אותי זה שיש לפעמים וירוס שמוציא הודעות שגויות בשם של גולש, אני מקוה שלא זה הסיפור.

shoosh2607

Member
מנהל
סביר להניח שזה באג שלהם

תבדוק מחר ותעדכן אם הסתדר

shoosh2607

Member
מנהל
טוב, ברור (או ככה נראה לי)

שלא באמת מחקו אותך 23 אנשים בן יום, נכון?
אני הייתי מנסה שני דברים:
1. להיכנס לפרופיל של אחד מהם ולבדוק אם עדין מופיע שם שאתם חברים או שצריך לבקש חברות פעם נוספת.
ואם צריך לבקש, אז יש מצב שמשהו קרה והכי טוב, אם אפשר, לברר איתו.
2. לנסות דפדן אחר ליום-יומיים ולראות מה קורה.

קרן011013

New member
לי זה גם קרה לא מזמן

יצרתי קשר עם פייסבוק - הם אמרו לי שהם עבדו על חסימה של פרופילים פיקטיביים וכנראה שחלק מה"חברים" שנחסמו לי זה סתם דפים...

shoosh2607

Member
מנהל
בדקתי

אתה לא לבד. זה קורה להרבה בשבוע האחרון.
זה יכול להיות "ניקוי" של פייסבוק כמו שכתבה קרן או סתם באג.

אכן מעניין

תודה על הבדיקה - אני שמח לדעת, קודם כל, שזה לא רק אני. אבל מעניין מה הפייסבוק ממש "מנקה", כי כל הניקים שלי הם של אנשים שאני מכיר, או לפחות של כאלה שוידאתי שהם אמיתיים. יש לי גם ניקים של ארגונים, אבל אין לי אך לדעת אם רק אלה נוקו ע"י הפייסבוק.

זהו, שאם את מתכוונת לבדיקת החברים אצלי

אז - זה קצת בעייתי, כי אחרי המחיקה הפתאומית נשארתי עם 1095 חברים... אין דרך יעילה לעבור עליהם אחד-אחד ולבדוק מי מהם כבר לא נמצא...

למעלה