תופעה מוזרה

תופעה מוזרה

שלום לכולם. יש לי מידי פעם חלומות צלולים,אבל בצורה ספונטנית. לפני חודשיים חלמתי על משהו ופתאום הרגשתי ממש מכה בפנים,זה היה ממש מוחשי,בחיים לא הרגשתי ככה בחלום. קלטתי שאני חולמת וניסיתי להעיר את עצמי,ממש הרגשתי קולות מסביבי אבל פשוט לא הצלחתי להתעורר,לקח לי הרבה זמן עד שהצלחתי. מישהו יכול לתת לי הסבר? זה ממש הפחיד אותי מיותר לציין שהייתי לבד בחדר. תודה

יוספוס11

New member
המח מפריש חומר המשתק את השרירים בשינה

כדי שלא תוכלי "לשחק" את תפקידך בחלום במציאות. לפעמים, אנשים חוזרים להכרה מסויימת כאשר החומר עדיין פעיל. זה לא דבר נעים במיוחד. ההרגשה היא שאתה לכוד במין בועה, ללא יכולת לזוז, אתה ער לגמרי מנטלית ומנסה להתעורר ולזוז בכל ומרגיש משותק. זו תופעה ידועה ולמרות שרוב האנשים לא חווים אותה לעיתים קרובות, הם זוכרים אותה היטב. זה כמובן קורה כמעט תמיד בחושך, בלילה, ולאחר חלום שהעיר את הישן בצורה מנטלית לפחות. במצב זה עדיין ניתן לשמוע, לראות את החלום או להרגיש תחושות ממנו - לי זה קרה פעם. התעוררתי בחושך בחדר שלי, לא יכולתי לזוז וניסיתי לקום בכח ותוך כדי זאת ראיתי עדיין את החלום שלי "מוקרן" על רקע החדר שלי.

goldy

New member
אני מדבר עלייך

אתה היתעוררת מהחלום אבל לא לגמרי, כלומר ניבהלתה מאוד מימה שחלמתה. האים פתרת את הבעיה שהופיעה בחלום? "כן" \ "לא" יספיק.

למעלה