תופעה מוזרה?

תופעה מוזרה?../images/Emo5.gif

במוצ"ש היה לי תופעה מוזרה, קצת דם קרוש ודימום ומיד זה הפסיק (מצטערת על הפירוט יתר) אני אמורה לקבל ב - 27 לחודש את המחזור והתופעה הזאת הופיעה אצלי ב 21 לחודש כשסיפרתי זאת לחברה טובה שלי, היא אמרה לי שאולי זה השתרשות. האם באמת תופעה זו היא סימן להשתרשות? אשמח לקבל מידע קצת בנושא (לרקע כללי, אני פוליציסטית ולא תמיד יש לי ביוץ, גם המחזור שלי לא ממש מסודר

../images/Emo51.gif

ואני גם מקווה שזה הסימן לכך שאכנס להריון אבל אם אפשר יותר פרטים בנושא אשמח שתכתבו לי

נרי כ

New member
אין לדעת. סימני ההשתרשות והמחזור

עשויים להיות זהים. צר לי, אבל זה לא אמור לתת לך תקווה, מעבר לזו שאת מחזיקה בה תמיד. בכלל, אני ממליצה על אופטימיות מוכללת: לדעת שזה בטוח יצליח, השאלה היא רק מתי.

נועם@בת

New member
התיאור מסכיר דימום של השתרשות

ישנם מקרים שההשתרשות מלווה בדימום קל. הוא לא מופרש מיד החוצה, אלא אחרי כמה ימים, לכן הוא קרוש (או חום). מוכנה להוסיף אותך מיד לספר הסימנים של הפורום
. נועם

המכשפה לא איחרה לבוא רק הקדימה../images/Emo7.gif

לצערי הרב, היום המכשפה הגיעה, הייתי בטוחה שאני בהריון כי גם חשתי כאבים מוזרים בגב ובבטן, בד"כ אני לא מרגישה כאבי מחזור. וגם בגלל שהייתי בטוחה שהדימום שהיה לי הוא דימום של השתרשות אני ממש התאכזבתי, אפילו התמיכה של בעלי כבר ממש לא עוזרת לי כבר אין לי כח לחכות שוב חודש כדי לדעת מה קורה איתי. אני החודש מתחילה טיפול ראשוני אצל רופא שעברתי אליו רק החודש, ד"ר איסאקוב (רופא בזבולון) ואני מקווה שלפחות הטיפול הראשוני יצליח הבנתי מהאחות שיש סיכוי רק של הצלחה של 20% בכל טיפול, זה ממש לא מעודד אותי. מקווה שבפעם הבאה זה יצליח ובכלל לכולם, וכולנו נהיה בתוך ה 20% הצלחה

hyb

New member
שולחת ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מצטערת בשבילך אני כ"כ מבינה אותך, גם אצלי המכשפה הקדימה וזה היה נורא יותר מקבלת השלילי. אבל כמו שאת כבר בטח יודעת-היום הראשון למחזור הוא גם הראשון להריון-אז קדימה- בפעם הבאה את כבר בהריון! מאחלת לך להיות בתוך ה-20% המיוחלים....

נרי כ

New member
הוא יבוא, הילד. ומהר יותר ממה שנדמה

האחוזים הם 25-30 לטיפול - זה ממש המון!. ונכון שאין דרך לדעת לפני הבדיקה במה מדובר (ואני למדתי את זה על בשרי, לרעב ובסוף לטובה). וזה עניין של זמן וסבלנות ורופא טוב ואמונה, וזה יצליח בסוף.

kaplanim

New member
הי, את מצחיקה

הרי גם בהריון רגיל יש סיכוי של 20 אחוז... אז למה זה נראה לך לא אופטימי? הוא טוען שהוא יביא אותך למצב כזה שתהיי עם אותם סיכויים כמו מי שאין לה בעיה, זה מעולה! ליאת

למעלה