תופעה מוזרה

• פותח הנושא WTR
  • פורסם בתאריך

WTR

New member
תופעה מוזרה ../images/Emo153.gif

ולנטינו הרבה פעמים הולך למקום שבו הוא תמיד מחרבן, נכנס לעמדה ואז רץ לו לשחק.. ומה אני מגלה? לא יצא לו כלום. והוא עושה את זה המון.. הוא כאילו הולך לחרבן ושום דבר לא יוצא.. אני לא יודעת אם מדובר בעצירות, כי הוא לא מראה התאמצות, אלא סתם מנסה ולא מצליח אז הוא פשוט הולך לו.. ואז אחרי כמה נסיונות אקראיים כאלו, הוא מצליח. מוכר למישהו?

Twinsen2005

New member
זאת תרשת חמוסים נפוצה...

סתם חחחחחחחחחחח הייתי חייב להמציא מחלה לשם העניין.. אולי באמת יש לו עצירות.. תעשי מעקב של כמה זמן מהרגע שהוא אוכל עד שהוא עושה קקי.. אם זה נראה חריג אולי זה שווה בדיקה. כל עוד המחזור "חירבון" שלו סביר ואינו נמשך יותר מדי זמן אני לא חושב שזאת בעיה. שווה לבדוק גם שהיציאות נורמליות ואם יש עוד חמוסים שזה לא קורה גם אצלהם.

Sweet Fantasy

New member
כה החמוסים שלי עושים את זה הרבה

זה מין אינסטינקט שכזה הם רצים רצים רצים מגיעים חול (בלי שזאת הייתה המטרה) מרימים את הזנב אבל לא יוצא כלום... אני חושבת שזה בערך כמו שאם נלך לשירותים ישר נרצה לעשות פיפי גם אם אין לנו

Lovable Stray

New member
לריצ'י היתה תקופה כזאת

אחרי שנתתי לו צ'ופר אחרי כל "התרוקנות". הוא היה רץ לשם, מעמיד פנים שהוא עושה ואז מסתכל עלי עם העיניים המתחננות שלו
הפסקתי עם הצ'ופרים אחרי שהוא למד לעשות שם ומאז אני לא רואה אותו הולך לשם סתם, כמו שאמרו לפני - תעקבי אחריו אם הוא עושה צרכים כמה שצריך, אם לא אולי כדאי שיבדק.

גם אצלי....

כשהוא מתעורר .....אז יש איפה שהדלת של המרפסת כזאת תמונה כאילו "מחסום....אז אני פותחת מסתכלת אם הוא עשה את הצרכים שלו אם כןאני משחררת אם לא אני מחזיקה אותו עם הרגל הוא מנסה בכל דרך אפשרית לצאת...אז כשנמאס לו הוא הולך מעמיד פנים שהוא עושה צרכים ולא עושה כלום...ואז זה חוזר על עצמו מספר פעמים...

WTR

New member
לא הבנתי..

את מחזיקה לו את הרגל? או מונעת ממנו לצאת בעזרת הרגל שלך?

למעלה