תופעה מוזרה...מי יודע?

מצב
הנושא נעול.

ענבל 2

New member
תופעה מוזרה...מי יודע?

תופעה מוזרה...מי יודע?
אני אחרי החזרת עוברים מוקפאים. יום אחרי ההחזרה התחילו כאבי בטן, לא חזקים, מעין כאבי מחזור חלשים, הכאבים נמשכו כ 3 ימים. היום הם עברו. אף פעם לא חוויתי תופעה כזאת אחרי החזרה. מישהיא יודעת?? קיבלתי לעשות בטא ביום ה12, בד"כ אני מקבלת לעשות את בדיקת הבטא ביום ה14-15. זה לא מוקדם???מה דעתכן??? לילה טוב

העין ה 3

New member
תופעה מוזרה? אין דבר כזה...

תופעה מוזרה...מי יודע?
אני אחרי החזרת עוברים מוקפאים. יום אחרי ההחזרה התחילו כאבי בטן, לא חזקים, מעין כאבי מחזור חלשים, הכאבים נמשכו כ 3 ימים. היום הם עברו. אף פעם לא חוויתי תופעה כזאת אחרי החזרה. מישהיא יודעת?? קיבלתי לעשות בטא ביום ה12, בד"כ אני מקבלת לעשות את בדיקת הבטא ביום ה14-15. זה לא מוקדם???מה דעתכן??? לילה טוב
בטיפולי פוריות, הכל אפשרי. מצד אחד, אלו יכולים להיות כאבי השרשה (הלוואי...), ומצד שני, אלו יכולים להיות סתם כאבים כתוצאה מהטיפול, מההורמונים וכו'. 12 יום זה עלול להיות מוקדם, אבל לא בהכרח. תצפי לזה שאת עלולה לקבל תשובה נמוכה יחסית, ואז לחכות להכפלה או אפילו לעשות מיד למחרת כדי לראות שיש עליה. מחזיקה אצבעות שאלו כאבי השרשה, ותקבלי תוצאת בטא ענקית וברורה

ענבל 2

New member
יש דבר כזה, כאבי השרשה???

בטיפולי פוריות, הכל אפשרי. מצד אחד, אלו יכולים להיות כאבי השרשה (הלוואי...), ומצד שני, אלו יכולים להיות סתם כאבים כתוצאה מהטיפול, מההורמונים וכו'. 12 יום זה עלול להיות מוקדם, אבל לא בהכרח. תצפי לזה שאת עלולה לקבל תשובה נמוכה יחסית, ואז לחכות להכפלה או אפילו לעשות מיד למחרת כדי לראות שיש עליה. מחזיקה אצבעות שאלו כאבי השרשה, ותקבלי תוצאת בטא ענקית וברורה
מתוצאת הבטא הנמוכה אני חוששת...בהריון עם יובל ביום ה14 הבטא היתה 19, לכן אני חושבת להמתין עוד יום ולעשות בטא למחרת...שיהיה בטוח.

יש דבר כזה

מתוצאת הבטא הנמוכה אני חוששת...בהריון עם יובל ביום ה14 הבטא היתה 19, לכן אני חושבת להמתין עוד יום ולעשות בטא למחרת...שיהיה בטוח.
יש דבר כזה
אבל לא בשלב כל כך מוקדם. ההשרשה מתרחשת כמה ימים אחרי ההחזרה ואז יכולים להופיע כאבים. שום תופעה כבר לא נראית לי משונה. מחכה איתך לתוצאה החיובית.

MIF2002

New member
הי ענבל

תופעה מוזרה...מי יודע?
הי ענבל
קודם כל המון המון בהצלחה !!!!! לגבי כאבי הבטן, ממש קשה לומר, כל אחת מגיבה שונה, ודי קשה לנבא, כי גם תחושות מסוגים שונים, וגם העדר תחושות הראו בדיעבד על הריונות אז תניחי שאת בהריון עד לבטא (שכולי תקווה שתאשר את ההנחה !!!). לגבי היום ה-12 גם אני רגילה לבטא ביום ה-14 אבל יש פה הרבה בנות שכבר שלחו אותן ביום ה-12 זה כנראה די נפוץ. מחזיקה לך אצבעות ושיהיה המון המון בהצלחה !

מצב
הנושא נעול.
למעלה